Megtudtok vígasztalni? Mit csináljak velük?
A helyzet a következő:
Most jelenleg dolgozom, párom otthon van. Még most anyukámmal lakunk. Most hívott a párom, és mesélte, hogy (azaz, hogy örjöngött a telefonba,) hogy milyen csúnyán összevesztek. Részletezni most nem szeretném, a lényeg, hogy azaz érésem, hogy anyukámnak veszekedhetnéke volt, mert tegnap velem is próbálkozott, csak én ráhagytam. Páromnak adok igazat, de viszont az anyukámat védem (mert az anyám) Amúgy nem volt igaza anyunak, semmi értelme nem volt kötekedni. Mert ugye kötekedésből indult az egész vita.
Jajj mikor költözünk már még most sincs teljesen felújítva a megvásárolt házunk.
Régen semmi pénzért nem költöztem volna el a szülei házból annyira szerettem, (most is szeretem), de így nem bírom már sokáig.
nincs teljesen felujitva?
ha van benne fűtés meg egy ágy én költöznék simán...
kaját meg rendeltek addig max
* Páromnak adok igazat, de viszont az anyukámat védem (mert az anyám) Amúgy nem volt igaza anyunak,
Tudod, mit csinálnék a párod helyébe? Elhagynálak.
Nem valami korrekt cselekedet. Legalább őszinte lennél, és annak adnál igazat, akinek szerinted igaza van. És ezzel tudod, mit érsz el? Adod anyukád alá a lovat.
Egyébként meg jól látod a helyzetet: nem muszáj ott élni.
De az anyád veszekedhet és szidhatja a párodat pusztán kötekedésből?
Igazságos...
Marha sürgősen döntsd el, hogy kivel szeretnéd leélni az életed: anyáddal vagy a pároddal.
Az istencsapása az ilyen anyós, nem kevés válás oka az, hogy nem lehet kijönni a "kedves mamával", és a házastárs nem a másiknak ad igazat, hanem az anyjának.
A mi házasságunk is már rég véget ért volna, ha a párom nem áll ki mellettem, amikor össze kellett csapni a szülőkkel, és én is tűzön-vízen megyek érte, ha kell.
Leírtad, hogy anyádnak nem volt igaza. Tedd helyre, kérjen bocsánatot, élvezetből, ok nélkül senki ember fiának nincs joga bántani a másikat!
A párod helyében meg elgondolkodnék, akarok-e folyton két tűz közé kerülni akkor is, ha nekem van igazam...
Szegénynek nem lennék a helyében.
Együtt élni nem egészséges. A család az apuci+anyuci+gyerekek. Nagyikák meg bácsikák meg nénikék jönnek ha meghívom őket. És nem szólnak bele az életembe. Kötekedős hangulatból meg pláne nem.
Szerintem pedig az a normális, hogy anyád előtt megvéded azt akit szeretsz. Mert ahogy előttem írták, Vele akarod leélni az életedet nem anyukával. A párod helyében nagyon meg lennék bántva. Amúgy meg ez az élet rendje. Gyerek felnő, elköltözik.
Azért a szitut nem láttuk, és nem biztos hogy a kedves pár olyan makulátlan a dologban...
De igazad van, attól még ha netán a párodnak is van igaza, attól még nem szidhatja neked az anyádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!