Félek. Megtudtok vígasztalni?
nem hazsnál az éjszakai fogszabi és maradandót kéne berakatni hogy sorba legyenek a fogaim..
átláccó lenne
de áll. nagyon fáj.
de ink a cikizéstől félek..
nincs olyan a suliba aki megértsen..
olyan rossz:(
de én viszont meg be akarom rakatni mert 1 év múlva meg legalább ballagásra szépek lennének..
de nemsoká disco, meg majd évvégi oszt kirándulás és akit nagyon imádok azis ott lesz nem tudom..
ti voltatok már ilyen helyzetben?
:) Én 17 éves vagyok (lány) és tavaly tették fel. Nem ciki hidd el ;) Nekem alul és fölül is van és színes...mindegyiken más színű gumi van. Csak akkor fáj amikor ívet cserélnek az is kb. 1 óra alatt elmúlik (ha nem akkor sima fájdalomcsillapító is hatásos).
Szóval hajrá ;)
Én még nem voltam ilyen helyzetben DE (!) a fogszabályzó már nem ciki, ez köztudott tény, és nem vigasztalásbol, ezt komolyan mondom: van olyan pasi (nem kevés) akinek bejönnek a fogszabis lányok, és ez komoly. Élő példa a barátom is.
Osztálytársaimból is párnak van fogszabályzója, és mind2önek van barátja.!
Szóval ez legyen a legkisebb gondod, de tényleg . ;)
Üdv.
17/L
Nekem is ezt ajánlották, de sajnos túl drága lett volna a fogszabályzó + az utazások szinte naponta.
Ne aggódj, fájdalom ide vagy oda, az szokható. Ha sokat jártál előtte fogorvoshoz, ott is, gondolom, megszoktad a matatást egy idő után.
Te is azt mondod, hogy szép lesz tőle a fogsorod. Ha megteheted, ne aggódj, fölösleges ölnöd az idegeidet; rakasd fel! Megéri, bármi áron. Inkább legyen kezdetben kellemetlen, mint hosszú éveken át, felnőttként, ugye?
A cikizéstől ne félj, nálunk sokan fogszabályzósok az osztályban, de ha körülnézel, az utcán is, felnőtt emberek is. Aki beszól, az elmehet a búsba, ő "biztos" szeret ám hülyén kinézni csálé fogakkal!
Ha szivatnak, és már nagyon nem bírod, keress egy tanárt, akiben megbízol, és mondd el neki. Nem árulkodás ez, te is tudod, de hátha tud segíteni.
Ha valaki szeret téged, akkor elfogadja, sőt, nem is veszi észre, nem gondolja extrémnek, hogy ilyen vagy olyan dolog van a szádban. Ugyanúgy lehet csókolózni, egyáltalán, ismerkedni. :) Aki tahó, az az is marad: az nem érdemes arra, hogy rajongj érte.
Én 19 éves vagyok, és ha olyan szakaszban van a kezelés, hogy gumikkal rögzítik az ívem, akkor én is mindig színeset kérek. :)
Én nem is várom, hogy levegyék, szeretem. Holnap megyek tablófényképezésre, és teli szájjal fogok vigyorogni. :D
Randira is hívtak (volna :), amióta van fogszabim.
köszi a válaszokat, sokat segítettek:)
és legalább tudom hopgy nem vagyok egyedül^^:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!