Miért csinálja ezt velem a saját tesóm?
Ha megkostolom pl: a pörköltet akkor egyből egy nagy p*csáju disznó vagyok.
Utánna meg anyujék kérdezik hogy miért nem tudom elfogadni azt hogy jól nézek ki, testalkatilag. Igaz sokan mondják. De a tesóm lerombolja az össze önbizalmam. Ha kisminkelem magam akkor egy k*rva vagyok, ha eszek akkor egy nagy p*csáju disznó.
Utánna persze én legyek hálás hogy , hogy mennyi mindent kapok tőle. EZT?? ERRE LEGYEK HÁLÁS?????
még ha kollégiumba mennék sem lenne jó, mert hiányznának a szüleim. Szüleimet nagyon szeretem, de a tesómat már szinte egyátalán.
Meg most is mondja hogy egy koszos cigány vagyok , meg hogy én ne merjem még egyszer azt mondani neki hogy kieste a hűtűt , mert leruhja a vesémet.
Én lány vagyok Ő fiú kor külömbség is van
Lerúgja a vesédet?
De egy tapló:/
Én meg kimosnám szappannal a száját:S
Anyukádnak jól fel kéne pofozni.
Nem tudom hány éves, de egy hatalmas bunkó tuskó
De sajos már volt olyan is hogy mikor olyan műsort néztünk hogy egy lányt nem illik nem szabad meg ütni.
Akkor is azt mondta hogy " hülyeség, egy lányt is ugyanúgy pofán lehet vágni, hadd tudja meg milyen az élet"
Nem lesz jó férj az biztos
Ne haragudj,de ez anyukád hibája is. Így lett nevelve,hogy ezt a stílust megengedték neki ,most pedig nincs mit csinálni már.
De próbálj ne foglalkozni vele ha szól is ne szólj vissza, az biztos fogja zavarni!
Nem a szüleidet akartam ezzel bántani ne sértődj me,de így gondolomm amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!