Saját készítésű ajándék? Akinek jó ötlete van, vagy ő csinál valamit ami tetszik neki, kérem ossza meg velem!
Kézügyességem van, ötletem sajnos nincs.
Páromnak szeretnék valamit készíteni karácsonyra. Ő férfi, 26 éves. Valami olyan ajándék kéne, aminek valóban hasznát venné.
Én tavaly a páromnak egy sálat horgoltam. Egy baj volt vele, hogy egy héttel karácsony előtt kezdtem neki, így konkrét minta nem került bele, örültem, hogy elkészült.
Idén azonban kevésbé hasznos, bár annál kedvesebb ajándékot kap tőlem:
két hete találtam ki ezt az ötletet, azóta a megvalósításán dolgozom. Nagyon sok közös fényképünk van, így egy egyszerű windows movie maker-rel egy videót készítek a képeinkből, különböző áttünésekkel és feliratokkal. (Például hol, mikor készült a kép, évforduló, kirándulás...)
Valamint megtanultam használni a photoshopot, így a képeinket ki is csinosítottam kicsit, szebbek a színek, eltűntek a vörös szemek és a felesleges hátterek.
Ismétlem, ez nem hasznos ajándék, de látom előre, hogy nagyon fog tetszeni neki, talán még egy könnycseppet is elmorzsol. :D
én egy ilyesmi párnát varrtam:)
Hobbiboltban veszel egy kis sima, átlátszó üveg mécsestartót, és veszel kis színes műanyagmozaikot, amit otthon ízlés szerint ráragasztasz. Bele egy szép illatos mécses, vagy díszgyertya.
Ezt már inkább lánynak adnám, de mégis leírom:
egy nagyobb, szintén sima átlátszó vázát, amibe dekorkavicsot, vagy potpourrit veszel/teszel. Ennek a külsejére üvegfestékkel rajzolhatsz mintát, vagy egy kedves üzenetet stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!