Saját készítésű ajándék? Akinek jó ötlete van, vagy ő csinál valamit ami tetszik neki, kérem ossza meg velem!
Figyelt kérdés
Kézügyességem van, ötletem sajnos nincs.
Páromnak szeretnék valamit készíteni karácsonyra. Ő férfi, 26 éves. Valami olyan ajándék kéne, aminek valóban hasznát venné.
2010. dec. 13. 10:13
11/14 anonim 

válasza:

szia, én egyszer a barátnőmnek olyat csináltam, h. egy egyszerű natúr fa ékszerdoboz tetejére (ilyenre: [link] ) rárajzoltam a portréját és belül pedig kidíszítettem. pasinak is ki lehet vmi ilyet gondolni, mondjuk ha cigizne belerakhatná a cigiket ...
12/14 anonim 

válasza:

Én krémlikőrt készítek a szeretteimnek, és egy szép üvegbe teszem őket.
13/14 anonim 

válasza:

Veszel egy szép pezsgőspohár készletet, kétdarabosat és üvegfestékkel ráírod a neveiteket meg rátok jellemző mintákat, kedvenc színekkel, majd ezekből isztok ünnepi alkalmakkor..
14/14 anonim válasza:
Sziasztok! úgy tavaly óta sok kézmüves dolgot készítettem. Sokszor bevonom a gyerekeimet, és igy együtt készülnek az ajándékok. Idén például a tanárnéniknek én készítettem az angyalkás dísztányért, aránylag olcsón elkészíthetők ezek. mécsestartó is, fadobozok, tálcák is díszithetők decopuge-val. Én ezzel készítek ajándékokat, amik hasznosak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!