Régóta együtt vagyunk, de egy jó ideje már csak én keresem a társaságát? Ez a kapcsolat vége?
4,5 éve együtt vagyunk, külön élünk. Mostanában mindig én írok barátomnak hogy ráér e, találkozunk e stb?
Ő sosem ír elsőnek. Maximum esténként ír 1-1 jóéjt sms-t magától.
Ha én mondom hogy talizzunk, akkor jól megvagyunk sok órán át, csak mindig nekem kell kezdeményezni:(
Gondolom ez nem normális így:( Mit tegyek?
21l
Szerintem nem feltétlenül van itt a vége.Nálunk akkor volt hasonló,amikor 1,5-2 éve jártunk.Huzamosabb ideig a barátnőm kérdezett előbb és meg is jegyezte,hogy ez neki nem tetszik.Mi megbeszéltük a dolgot és azután főleg én,de ő is azon volt,hogy ne csak hétvégén(suli miatt) találkozzunk,hanem lehetőség szerint hét közben is,gyakran úgy,hogy este átutaztam,vagy átbicikliztem a szomszéd városba,ahol lakik.Azóta vettem egy motort,úgyhogy bármikor át tudok menni hozzá.:)
1.Beszéljétek meg.
2.Próbáljatok többet együtt lenni.
Ha ez a kettő dolog nem hoz változást,akkor viszont gáz van.
Egyébként mi már 4éve és 8 hónapja vagyunk együtt,azóta nem volt ilyen problémánk,de szerintem már nem is lesz.:)
Szia!
Szerintem sem jelenti a kapcsolat végét. Lehet, hogy csak ellustult egy picit:)) Egyszer üljetek le szépen beszélgetni és mondd el neki, hogy te mostanában úgy érzed, hogy csak te keresed...
Ha a vége lenne nem hiszem, hogy írna este sms-eket:)
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!