A nővérem lassan 150 kiló és idegesít a hozzáállása! Mit tehetnék?
A nővérem 23 mindig is molett volt. Azon kívül, hogy féltem őt az egészségügyi problémáktól amik közül van már neki pár nem zavar, hogy ennyi kiló.
A gond az, hogy soha semmit nem képes tenni azért, hogy lefogyjon, életmódot váltson, de folyamatosan nyavalyog, hogy ő milyen kövér és milyen rossz neki. Egyszerűen már nem bírom elviselni. Rengeteg ötletem volt pl.: az életmódváltás, amit hajlandó voltam vele csinálni, mondanom sem kell, hogy egy napig tartotta én még a mai napig is csinálom, hogy megmutassam igen is lehet így élni boldogan. De semmi hatása!
Mit tehetnék még?
mekkora zsírdisznó lehet az te jó ég
és még nem is a férfiak, de mennyit megehet egy ilyen állat??? és vajon mennyibe kerül etetni?
Attól, hogy mocskolódnak nem gyalázzák a tesómat, jót nevetek, hogy milyen korlátoltak (:
A cikket meg köszönöm és a hasznos válaszokat is. Elköltöztem otthonról a barátomhoz így már nem tudok sokat segíteni, ez 300 km, de tényleg eljutok arra a szintre, hogy már nem érdekel.
Na lefogyott vagy mi? Milyen esemény van, hogy ki lett emelve?
Nekem egy barátnőm hasonló súlyú volt ráállt erre norbi update dologra, csak olyanokat főz magának, meg duci tréningezik és fogyott 60 kilót. Nem mondom, én nem vagyok oda azokért a cuccokért, de azok a nagy állatok, akik ráállnak azok úgy fogynak, hogy csak néz az ember. Azért aki simán "egészségesen" enni, azoknál én még sose láttam akkora eredményt, olyan könnyen, mint ez updatenél. Esetleg javasolhatnád neki. Lehet az kell neki, hogy legyen egy könyve, amiben a szájába rágják, hogy mucika ekkor ezt egyél, azt ne egyél stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!