Ciki régies nevet adni a gyereknek?
Figyelt kérdés
Pl., Emese,Katalin,Gizella..
Ferenc,Sándor...
nem lesz gyerekem , csak érdekel.
(Amugy Én Emese vagyok, és ritka sz-r egy név szerintem.. :S :( )
2011. jan. 12. 15:11
31/33 anonim válasza:
Vannak olyan régi nevek, amik nem tetszenek pl. Béla, Ferenc, József...
De sok olyan régebbi név van, ami nagyon tetszik, ilyen például a Lenke, Teréz, Rozi :]
32/33 anonim válasza:
Vannak régies/régebbi nevek, amik szépek, vannak olyanok, amik sztem öregesek/nekem nem tetszenek (pl. az Emese sztem pont szép, nekem tetszik)... de egyáltalán nem cikibbek, mint az új nevek. Ha választanom kéne, inkább legyen mittudomén, Márta vagy Katalin a gyerekem, mint Dzsennifer, Kira vagy Dzsásztin, ezek annyira idegenek nekem...
33/33 anonim válasza:
A mai korban mindenki új fajta nevet akar adni a gyerekeinek. Többek között én is. Ha kell, akkor külföldön szülöm meg csak hogy külföldi nevet kaphasson, de én nem fogok régi magyar nevet adni egy babámnak sem.
Am nem ciki régies neveket adni, de nem is praktikus.
Szerintem csak az számit hogy a szülők egyaránt elfogadják és hogy ha nekik tetszik, akkor nincs olyan kérdés hogy ciki vagy sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!