Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki régies nevet adni a...

Ciki régies nevet adni a gyereknek?

Figyelt kérdés

Pl., Emese,Katalin,Gizella..

Ferenc,Sándor...

nem lesz gyerekem , csak érdekel.

(Amugy Én Emese vagyok, és ritka sz-r egy név szerintem.. :S :( )

2011. jan. 12. 15:11
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
80%

Nagyon szép neved van, és nem is gyakori, ne utáld!

Egy évfolyamtársam volt Emese, aki nagyon jó barátom volt, okos is, össze lehetett vele dolgozni, röhögni úgy hogy nem volt gyerekes, stb. Ilyen kép él bennem Emeséről! :)

(Ez a köszönjük Emese reklám meg gáz...)

A többi név is jó, kivéve a Gizella, hát Gizi izé...

2011. jan. 12. 15:27
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
még annyival kiegészíteném, hogy számomra azért is idegenek ezek az újabb nevek, mint pl Récsöl, Dzsenifer, Zsáklin, mert soknak van magyar alakja, mégis inkább a magyarosított, szerintem igénytelen írásmódú külföldi változatot használják. ez nekem idegenül hangzik egy átlagos magyar vezetéknévhez, mint Kiss, Nagy, Kovács, Szabó miegymás. mellesleg az "újabb" nevek sem újak, csak ugye most engedélyezettek. pl a Rachel>Ráhel bibliában is szerepel... tuti nem most találták ki...
2011. jan. 12. 15:29
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ciki. Furcsa pl. egy Pisti, Gyuszi vagy Béla nevű csecsemő, mert ritka, de még mindig jobb, mint a Márió, Dzsennifer vagy Brendon
2011. jan. 12. 15:30
 14/33 anonim ***** válasza:
80%

nekem Izabella a nevem...de nagyon szeretemis.

és a te neved nem gázos...az Emese nem az a nagyon régi név. De nekem pl a többi sem tetszik...de ez emberfüggő.

2011. jan. 12. 15:34
 15/33 anonim ***** válasza:
20%
Köszönjük Emese!
2011. jan. 12. 15:36
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Azért van még néhány lehetőség a Gizi meg a Récsöl közt;) Nem tudom miért kell végletekben gondolkozni.
2011. jan. 12. 15:37
 17/33 anonim ***** válasza:
35%

nekem pl Julianna a nevem és én meg azt mondom h az az undorito amikor a gyereked avatar-nak hivják:S

és kiny.lhatják akik szerint gáz a régi név!!!! szerintem meg az ujak undoritok!!!!!

az én gyerekem inkább lesz feri, v peti, mint azok az a film nevek, meg tárgy nevek:S:S gusztustalan:s:@

2011. jan. 12. 15:45
 18/33 anonim ***** válasza:
59%

Nem ciki semmi! Ti lesztek a szülők, ne más mondja meg, hogy az a név ciki e vagy sem!

Amúgy a majmolás nem is biztos hogy majmolás, mert lehet hogy egy kismamának pont az a név tetszik, amit meghall mástól, és az még nem azt jelenti, hogy őt utánozni akarja, egyszerűen csak az tetszik neki. Az se lenne jó, ha 1 nevet, a világon csak egy valaki kapna...

2011. jan. 12. 15:46
 19/33 anonim válasza:
26%

Szerintem nem ciki . sokkal cikibb a külföldi név.

Sőt én azt mondom az ős magyar nevek között is vannak nagyon szépek . És most nem kell kiforgatni a szavaimat h Béla vagy ilyesmi , ezekhez külön karakter kell. De igaza van az egyik előttem kommentálónak , gondolj a felnőtt korára. Hogy fogják 40 évesen hívni ? Jenifer néni ?

De egyébként a nem túl régi nevek között is vannak szépek , például zsidó eredetű nevek pl ami nekem nagyon tetszik : Máté. Vagy más népektől eredő nevek pl : Ágoston

2011. jan. 12. 15:47
 20/33 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem egy-két külföldi nevet ciki adni. Én mindig jót röhögök a sok Márkon, Martinon, Dzsenniferen. Persze csak úgy magamban, nem akarom megbántani a szülőket, mert ízlés kérdése. Nekik ez tetszik. Meg egy pár van, ami szerintem is szép.

Mondjuk a felsoroltjaid közül a Gizella nem igazán tetszik, a többivel nincs baj.

Egyre nagyobb divat megint régebbi, kicsit magyarosabb neveket adni a gyereknek.

2011. jan. 12. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!