Ciki régies nevet adni a gyereknek?
Figyelt kérdés
Pl., Emese,Katalin,Gizella..
Ferenc,Sándor...
nem lesz gyerekem , csak érdekel.
(Amugy Én Emese vagyok, és ritka sz-r egy név szerintem.. :S :( )
2011. jan. 12. 15:11
21/33 anonim válasza:
Mit szóltok a "Dzsónsz", "Brendon" , "Hephaisztosz?" névhez, szerintem undorítóak, magyar gyereknek magyar nevet illik adni!
22/33 anonim válasza:
Én csak régi nevet adok majd a kicsimnek. Nekem modern nevem van, és mégsem szeretem, inkább húzok a klasszikusok felé. Ha lányom lesz, az Eszter nevet kapja :)
23/33 Brencsy válasza:
Ne a cikiségett nézd hanem hogy szülői szemmel szimpatikus módon választottál "régies"nevet.....
24/33 anonim válasza:
Szerintem az Eszter is nagyon szép. (És az Emese is!)
Szerencsére a mi családunk teljesen megtalálta, milyen nevet kell adni egy gyereknek..:) Se nem régi, se nem új, se nem divat, se nem túl ritka:)
Nekem sincs bajom a régibb nevekkel, pl István, Ferenc, János, de én sem adnám őket a saját fiamnak. Ami nekem nem tetszik, azok a Zsáklinok, Dzseniferek és Huaniták..
Valaki egy lapon említette ezekkel pl a Márkot és a Martint, hát szerintem ezek azért még nem kifejezetten a majmolt kategóriába tartoznak.. Nekem a Márk pl még tetszik is.
25/33 anonim válasza:
Nekem az Emese tetszik, de a többi amit írtál azok nem. Nekem tetszenek a régi nevek: Anna, Hanna, Tilda, Rózsa..stb. De pl. csúnya a Norbert a Nikolett, a Katalin, a Margit, Sanyi, Józsi Béla. De pl. a Zsáklin és a Marlonbrando undorítóóóó
26/33 anonim válasza:
Emesem egy ősi magyar név, nekem nagyon tetszik. Semmi baj a Katalinnal meg a többiekkel sem. Ellenben Anna Hanna Lili Nóra Kíra elcsépeltek tövig lerágott csontok és rögtön lehet tudni a szerencsétlen gyerek melyik évben született.
27/33 anonim válasza:
Nóra vagyok, 25 éves. Amikor én születtem, a Nóra kimondottan ritka név volt, viszont kapásból több tucat Emesét fel tudok sorolni az ismeretségi körömből, akik a korosztályom. Úgyhogy tájékozódj, mielőtt baromságot írsz.
28/33 anonim válasza:
Hát utolsó te sem vagy valami IQ fighter. Lehet hogy a te korodban ritka volt a Nóra , most viszont elcsépelt . Tényleg.
29/33 anonim válasza:
Nem azért, de a Nóra nevezetű hozzászóló védelmében mondom, ő arra reagált, hogy az előtte kommentelő szerint névről be lehet lőni a születési évet, és példaként említette a nevét. Szóval ha most elcsépelt a név, akkor nyilván nem 25 éves nőre tippelt volna az előző.. Szóval teljesen jogos a reakciója.
30/33 anonim válasza:
nem tudtam, hogy régies nevem van... Ágnes Katalin vagyok, Katának szoktak hívni, a Katit meg utálom... Szerintem minden nevet lehet becézni valahogyan, vagy kitalálni neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!