Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az édesanyám irigyli a szexuál...

Az édesanyám irigyli a szexuális életem? Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Nem mondanám hogy igazi anya-lánya kapcsolatban voltunk. Jól elvoltunk, de sosem éreztem nála ezt az anyai aggódást. 17 évesen szült, igy még annyira sokkal nem is idősebb nálam, inkább legjobb barátnők voltunk mindig is. édesapámat nem ismertem soha, ha édesanyámat kérdeztem róla, legtöbbször annyit mondott, igazából ő sem ismerte nagyon. Ebből...én leszűrtem hogy nem igazán várt gyerek vagyok, viszont mindig is szeretett. és én is nagyon szeretem őt. Egy éve van párom, anyum jól kijön vele, sosem volt semmi baja vele, már lassan 6 hónapja hogy lefekszünk egymással. Fogamzásgátlót szedek, így anyum tudja, mivel mikor elé álltam hogy szedni akarok, rákérdezett minek, kerek perec megmondtam neki. Soha nem volt az hogy féltett volna miatta, vagy megpróbált volna lebeszélni róla, látszólag az ég világon semmi baja nem volt a dologgal.

Viszont, körülbelül három hónapja megkezdett úgy mond tiltani a barátomtól. Én alig mehetek náluk, előtte megengedte hogy itt aludjon, most nem engedi meg. Ha barátom lejön ide, akkor is folyamatosan bejön üdítővel meg hasonló ostobaságokkal, holott sosem csinált ilyet. Próbáltam vele beszélni, megkérdezni mi baja, mire ezt így megmondta: Nehogy már nekem aktivabb legyen a nemi életem mint neki. Taknyos kis kölykök ne szexeljenek annyit. Ő örül ha havonta összeakad valakivel.

Tényleg ez lenne az ok?? Vagy igy próbálja kifejezni a féltését? De akkor eddig miért nem csinálta?

Nem hiszem hogy bárki lenne hasonló helyzetbe...de nem tudnátok tanácsot adni mit kezdhetnék a helyzettel?

17/L

2011. jan. 12. 12:46
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Bocsi. :) Ebből gondoltam, hogy "Én alig mehetek náluk". Ez tipikusan szabolcsi szokás. Mármint a náluk. Máshol így mondják: "Én alig mehetek hozzájuk" :)
2011. jan. 12. 13:06
 12/35 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a barátod megpróbálta megkettyinteni anyádat 3 hónapja.
2011. jan. 12. 13:10
 13/35 anonim ***** válasza:
55%

"de gyógyszer mellett és ennyire?"

Sajnos benne van a hibaszázalék a gyógyszerben, ahogyan más gyógyszerek is befolyásolhatják a hatékonyságát. Csak egyszer kell pechesnek lenni.

Végül is, ha azt látnám, hogy a gyerekem pontosan olyan rossz irányba halad, mint anno én, akkor én is nagyon megijednék, és mindent elkövetnék, hogy valahogy eltereljem arról az útról. Sajnos a kétségbeesés sokszor rossz döntéseket szül, tévedésekhez vezet, többet árt, mint használ.

Szerintem ideje egy alapos nő-nő beszélgetésnek, amikor mint egyenlő felek beszélhettek, nem mint anya-lánya.

2011. jan. 12. 13:10
 14/35 anonim ***** válasza:
Kérdező! Miért nem állsz a sarkadra? Nem vagy már kisgyerek! Nehogy már iskola után haza legyél rendelve. Ez egy vicc. Mondd meg hogy nem mész és kész, hagy üvöltsön csak. Azt is elmondhatod hogy csak azért mert ő 17 évesen a hülye fejével bekapta a legyet, nem fog veled is megtörténni, annál neked több eszed van.
2011. jan. 12. 13:11
 15/35 anonim ***** válasza:
0%
a kérdésedből vedd le a kérdőjelet,és megkapod anyukád viselkedésének miértjére a választ.
2011. jan. 12. 13:15
 16/35 anonim ***** válasza:
57%
Ha eddig nem volt baja anyukádnak, csak három hónapja, akkor valami történt ebben az idöben, amiért megváltozott a hozzáállása. Az okot valamiért nem akarja elmondani, valószinüleg téged akar ezzel védeni.
2011. jan. 12. 13:18
 17/35 anonim ***** válasza:
36%

Kis 17 éves de már szexuális élete van..

Addig eljuthatott volna h azért nyomoz a muterod mert tudja h nem értesz hozzá és gyereket csinálnak neked.

18/F

2011. jan. 12. 13:20
 18/35 A kérdező kommentje:

A sarkamra állást teljesen megértem, de eddig nem volt ilyen. Egy nem túl aggódó, de rendes "anya" volt. és nem akarnék ellene fordulni, amíg meg nem értem teljesen. Olyan mintha kifordult volna önmagából...

És az kizárt dolog hogy a barátom bepróbálkozott nála. Bízom benne, pont ezért is feküdtem le vele, és vagyok is még együtt vele.

Mindenkinek köszönöm a választ.

2011. jan. 12. 13:21
 19/35 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem sokan túlbonyolítják az egészet,nincs ebben semmi hátsó dolog,sem az,hogy féltene attól,hogy terhes lesz!!Hisz te magad leírtad,amit ő mondott:"Nehogy már a 17 éves lányom többet szexeljen,mint én magam 34 évesen"!

Én is egy 34 éves nő vagyok,és eddig még nem született gyerekem!De őszintén szólva nem is baj,mert inkább érzem magam még mindig huszonévesnek,mint egy felelősségteljes felnőttnek!!El sem tudom képzelni,milyen lehet a velem egykorú anyukádnak,akinek annyi idős lánya van,mint te vagy!!Nagyon szeret téged,ezzel nincs is semmi gond!Csak fáj neki,hogy 34 évesen neki kellene azt az életet élnie,neki lenne szüksége egy állandó,szeretetteljes kapcsolatra,amiben neked fele idősen részed van!!és ebbe beletartozik a szex is!!Én azt gondolom,úgy tudnál segíteni neki,hogy mondjuk elkezdesz randipartnereket keresni neki!!Közös megegyezéssel!Ez nem azt jelenti,hogy nektek kell édesanyád kerítőjének lenni,csak nyitott szemmel kell járni,és esetleg kapcsolatba lehetne őt hozni más osztálytársaid elvált apukáival,eljárnátok együtt vásárolgatni,nem csak a pároddal lennél,hanem néha vele is csinálnál közös programokat,mozizásokat stb.hogy ő is azt érezze,azzal,hogy olyan fiatalon lett anyuka,nem fejeződött be az élete!!Egyébként meg nincs azzal baj,hogy 18 évesen szexuális életet élsz,hanem szerintem neki az esik rosszul,hogy valószínűleg most ez a központi téma!Szerintem,ha okosan csinálod,és mindenre egyformán fordítasz időt és energiát,és segítesz neki,hogy ne magányosan élje az életét,akkor meg fog szűnni a jelenlegi féltékenysége!

2011. jan. 12. 13:26
 20/35 A kérdező kommentje:

A kis 17 éves kifejezést amugy nem venném zokon kedves kis18 éves válaszoló, ha nem egy velem majdnem egykorú illetőtől jönne. Megértem hogy sokan azt gondolják hogy fiatal vagyok, mert igen az vagyok. De a mai világban szerintem ez már annyira nem meglepő. 18 éves koromig(mivel mindjárt betöltöm) egy fiuval voltam, akit szeretek is. Sok mindent tudok a védekezésről, és egyedül mentem el nőgyógyászhoz is. Tudom mi mi fán terem, és ha véletlen teherbe is esnék, nem haboznék megmondani édesanyámnak, és bárhogy is döntenék, azt együtt és felelősség teljesen hoznánk meg a párommal, vagy az édesanyám segítségével.

Nyugodtan ki nyilváníthatja bárki a véleményét a korommal kapcsolatosan..bár szerintem én hozzávetőlegesen elég normális felfogású vagyok a mostani 12 13 évesekhez képest, akik ugyan szexelnek, de inkább ne tennék. Lehet még nekem sem kéne, de nem ez volt a kérdésem.

2011. jan. 12. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!