Miért nem áll ki mellettem a férjem?
Elöször is azt kéne tisztázd magadban, h te vagy e a férjed felesége, vagy az anyja.
Ha ez megvan, akkor két eset lehetséges.
Elsö az ami most van.
Te a háttérben vagy, elfogadod hallgatolagosan a férjed és az anyja minden beszólását, és megprobálsz alkalmazkodni.
A második eset az, h a talpadra állsz, ehhez ragaszkodsz végig, semminemü megingás nem megengedhetö.
Ez kb azt jelenti, h a férjed jelenlétében! Határozottan kijelented, h anyuka maga a saját férjét baszogassa! Ez itt az én családom, az én otthonom. Ha bármi ohaja van, nekem jelezze.
Ellenkezö esetben menjen haza, itt nem türöm el az ellentmondást!
Ha nem igy teszel, a fejedre nölnek és megkeseritik az életed örökre.
Én és a párom az anyóséknál lakunk egy nagy házba amiről le van választva a fele a nagyapjának és a nagyanyjának. Anyóssal még elbírok, bár ő is beleszólna mindenbe (fiús anyuka), de a nagyapja és a nagyanyja borzasztó. Mindent megmondanak ,hogy mi hogy legyen. Pedig külön kasszán vagyunk és mind a ketten dolgozunk de sajnos a nagyapja cégénél. Mostanában nincs más munkalehetőség, ha lenne már nem itt tartanánk. Szóval az öregek megkeserítik az életünket és nem merünk beszólni nekik durvábban ,mert akkor megy a fenyegetőzés. Én kiállok magamért, meg a párom is értem , de ezzel nem tudunk megbirkózni. Szóval megértelek
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!