Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meglepetés party vagy fejfájás?

Meglepetés party vagy fejfájás?

Figyelt kérdés

Kedves házi asszonyok, hogy éltek meg egy nektek szánt meglepetés party-t/meglepetés barátokat a ti házatokban?

A párom tudom hogy mára meghívota a barátainkat akik it is fognak aludni. Megelpetés nekem a szülinapomra. de tudom mert feltünöen szervezte. A bajom az hogy végül is tegnap tudatosult bennem. viszont a párom semmit nem csinál otthon. azt mondta hogy a szombat az enyém lesz és egy megelpi programot csinált. de most hogy tudom hogy vendégek jönnek, elkezdtem subickolni a lakást, mert 2 hete nem volt rá idöm külföldön voltam és az egész hét egy stressz volt. ha nem a szülinapom lenne akkor szombat délelötti program amúgy is ez lenne, de most a szülinapomra nem volt kedvem subickolással tölteni. Szóval jó hogy jönnek a barátaink de én ezt egy rémálomnak tartom. Végre végeztem mindennel. Most lepödjek meg? tegyek szemrehányást neki?

Aki háztatrtást vezet áz gondolom tudja mennyire rossz mikor váratlanul beállít valaki.

2009. jan. 31. 11:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem rendes a ferjed, csak nem jo szervezo, hiszen mindenrol tudsz, igy mar nem meglepetes party!

Ha majd kicsit iszogattok, es meglatod a tobbiek mosolyat, biztosan atertekelodnek a gondolataid, orulj, es sok boldog szuletesnapot neked!

Majd irjal mindenkepp!

2009. jan. 31. 21:02
 12/12 A kérdező kommentje:

Azzal kezdem, hogy senkit nem pontozta le és nem tudom egy ilyen kérdést miért kell lepontozni?

Vicces volt mert 11-re várta öket és 1-kor jöttek. Már a végén rákérdeztem hogy jönnek? Erre még mindig tagadta.

De a végén jól sikerült, jó hogy rendesen kitakarítottam, és a kaják után is mosogathattam, még most is lesz mit. Szóval igazábol azoknak az uraknak akik ilyenre készülnek üzenem, hogy nem biztos hogy egy meglepetés party annyira nagyon nagy élmény az asszonynak ha neki kell rá készülnie. èn pl nagyon vágytam volna egy étterembe kajálni, de oda nem vitt el.

2009. febr. 1. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!