Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik egy eljegyzési "party"-n?
Párom megkérte a kezem, a szüleim szeretnék ha tartanánk eljegyzési partyt. Azt tudom, hogy összegyűlik a közvetlen rokonság, párom részéről csak az anyukája lesz ott, más rokona nincs, tőlünk kb 15 rokon lesz.
Azon kívül, hogy eszünk iszunk minek kéne ott történnie?
Hát nálunk úgy volt, hogy a 6-ik évfordulónkon megkérte a kezem majd szintén mi is szülői kérésre tartottunk partit. Nálunk a családba sok az öreg férfi aki úgy érzi van hangja így anyósom intézet egy tangóharmonikást. De a lényeg a vacsi után Párom nyilvánosan is megkérte a kezem a szüleimtől. Nagyon romantikus volt! Ennek már 3 éve azóta túl vagyunk az esküvőn is.
Sok Boldogságot nektek!
:) hát, sztem másról nem is szól, max a megvendégelésről.
Szerencse, hogy az én szüleim nem akartak ilyesmit.
A férjem anyukája szeretett volna, de ő egyébként is mindenbe beledumál :) Szóval, a lényeg h mi nem akartunk, tehát nem volt.:)
23/n
először sok kellementlen pillanat...előkerülő vadidegen nagybácsik...gagyibbnál gagyibb ajándékok...aztán a pia hatásáta nagy öröm-bódogság...és remélhetőleg hamar vége lesz...
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!