Nők és Férfiak nálatok milyen sűrűn van "ágyas-party"?
Hol vannak ezek a nők?
Nálam pont fordítva van!
mi két hetente 3-4 napig minden nap egyszer:)
attól függ mikor találkozunk. Ha mindig együtt lennénk (együtt laknánk a hét minden napján) szerintem kb heti 3 lenne
Én nem könyörgök otthon a páromnak,mert nincs rá szükség.Együtt vagyunk már pár éve,és tény,hogy ma már nem olyan intenzíven éljük a magánéletünket,mint mondjuk 18 évesen (akkor ismerkedtünk meg),de ez szerintem természetes.Nyilván megritkultak az együttlétek,azok viszont fantasztikusak.Szerintem ahol már könyörögni kell a szexért,ott nem beszélhetünk kapcsolatról,az már régen rossz.
Egyébként meg a munkahelyen nyilván mindenki mondd mindent,sokan panaszkodnak a párjukra,hogy esetleg mást ágyba vihessenek,szeretőznek,stb.Mondjuk én nem ítélem el,ha valaki szeretőzik,biztosan van valami oka,Ő tudja,hogyan éli az életét.Viszont nem kell mindig bedőlni minden habszövegnek.Itt most arra gondolok,hogy valaki a párjára,a nemi életükre panaszkodik.Nm e tudhatod,ebből mennyi igaz,mennyi nem,és ki is ebben valójában a ludas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!