Hogy hívnak? Szereted a neved? Hány éves vagy?
Lilien vagyok.
Szeretem :)
13Ł
Anita vagyok. Tini koromban utáltam. Most, hogy a párom Ancsának szólít, így tetszik, de az Anita továbbra sem nagyon. Beletörődtem:D Jó annak, akinek két neve van, legalább választhat. Ezért is adtam két nevet a kislányomnak:D Párom Róbert László. Szereti a Róbertet, de a Lászlót nem. (Azt csak apukája után kapta)
Ettől akadok ki még nagyon, hogy valaki a gyerekének ugyanazt a nevet adja. Nem tudnám szólongatni a saját nevemen a kislányomat.:P
Végigolvastam, és a végére írt egy Bernadett is :)
Én Bernadett vagyok, szeretem a nevem, mert nem tucat, és rengetegféleképp lehet becézni!
23/L
Én Edit vagyok. Én csak azért nem szeretem, mert ha Editnek hívnak, az olyan durván hangzik, az Editke, az meg olyan gyerekes. A Ditke és társai az meg olyan béna sztem.
21/L
Anettnak hívnak :) nagyon szeretem :) Ancsinak Nettynek szoktak becézni :) majd egyszer ha lesz egy kislányom, Zsanettnek szeretném hívni :) remélem tetszeni fog neki is :)
19/l
Lilla, vagyok és akkoriban nem volt túl elterjedt, de tesómnak már 3-4 osztálytársa is Lilla volt, szeretem, de annyira nem jön be hogy divat lett, pár év múlva.
26/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!