Hogy hívnak? Szereted a neved? Hány éves vagy?
Figyelt kérdés
Lilien vagyok.
Szeretem :)
13Ł
2011. jan. 11. 18:38
31/75 anonim válasza:
Eszter..csak becézve szeretem(Esztyy)
13/L
32/75 anonim válasza:
Angéla szintén. És sosem szerettem. :(
41/Nő
33/75 anonim válasza:
Réka vagyok.
Nem mondanám, hogy szeretem a nevem, de azért nem is utálom.
15/L
34/75 anonim válasza:
Viktória, szeretem a nevemet, mert illik rám, 23 vagyok
35/75 anonim válasza:
Én Attila vagyok és szeretem , az ilyen becézéseket is mondjuk , hogy Atesz, Ati, Atus :D, meg Attis :D, de azt hogy TILLA :D hát attól falnak tudnék menni , még szerencse hogy senki se szólít így :D
Amúgy tényleg szép neved van kérdező :)
36/75 anonim válasza:
Réka vagyok! És szeretem a nevem! :)
19/L
37/75 anonim válasza:
Aliz.Nagyon szeretem,mert a környéken egy Aliz sincs,és imádom az egyediséget!!!
12/L
38/75 anonim válasza:
Bettina a nevem. Sokáig nem szerettem, főleg tinikoromban, mert abban az időben elég ritka név volt, különcnek éreztem a sok tucatnév mellett. Mára teljesen megszerettem, bár még mindig ritka névnek számít, de azért már ismerek pár Bettinát. :) 24 éves vagyok
39/75 anonim válasza:
Én Piroska vagyok és nem szeretem a nevem, de elfogadom.
40/75 anonim válasza:
Stefánia
régebben nem szerettem, most már kezdem egyre jobban szeretni
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!