Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnék segiteni a páromnak!...

Szeretnék segiteni a páromnak! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt. Én 22 ő 26. Olyanok vagyunk mint a tűz és a viz-a kapcsolatunk is ilyen, de szeretjük egymást, vagyis az biztos hogy én őt nagyon.

Viszont rajta mostanában ezt egyre kevésbé érzem, kicsit a szexuális kapcsolatunk is megromlott, bár én legbelül tudom hogy néha azért utasitom el a közeledését, mert az ágyon kivül nem sok figyelmet kapok tőle. Régebben ez nem igy volt, de most vállalkozó lett....2 milliós tartozásba van, emiatt feszült, ideges-ezt is megértem. Ha felhivom őt napközben, idegesiti, leráz, igen mondja szeretlek-szia-de ennyi. Nem érdeklődik felőlem, szóval nagyon kevés figyelemt kapok tőle, a válasz meg mindig az hogy mert én cak cirkuszolok, meg ő nem szeret telefonálni. Nem érti meg hogy a cirkusz azért van mert nem kapok elég figyelmet tőle.

Én ha bajba lennék is , de ott van a barátom, akit szeretek-még kedvesebb lennék hozzá amiért a bajban is kitart mellettem.

Szeretője nincs ebben biztos vagyok, viszont én kezdem ezt megelégelni, de ahhoz hogy elhagyjam gyenge vagyok.

Együtt élünk, itthon is elég szótlan, vagy elhülyéskedik mindent..de másnap minden kezdődik elölről.

Nem is tudom mikor volt olyan hogy csak ugy felhivott hogy szeretlek, vagy eszembe jutottal...nekem ez hiányzik.

Ráadásul még 2x ennyi kölcsönt is fel akar venni , mert támadt egy ötlete....vállalkozását akarja bőviteni. Közölte hogy egy évig ő ilyen lesz, ne várjak tőle kedvességet...de könyörgöm akkor miert van velem?!

A másik szavában meg már mondja hogy szeret...

Ráadásul az anyjaék meg mindenki szemében én vagyok a rossz mert nem támogatom a munkájában....csak az a gond hogy rajtam kivűl senki sem tudja hogy milyen adósságot halmozott fel.

Játsza az eszét mindenki előtt, bele megy üzletekbe úgy mintha milliomos lenne, mindneki szereti, az alkalmazottai meg még adják alá a lovat, de nagyon rossz vége lesz.....de ha ezt felemlitem akkor én avgyok a rossz.....Nem veszi észre hogy ha mások is tudnának dolgokat akkor ők sem támogatnák.

Fenyegettem már meg hogy kinyitom a szám, ha legalább velem szemben nem változtat a viselkedésén, de a válsz hogy akkor biztos hogy elhagy meg egyből megcsal.

Szeret...gondjai vannak, nem figyel rám, sokszor durva is, érzéketlen...de szeretem.

Nem lenne ő rossz ember, de hogy döntsem el hogy csak a gondjai miatt viselkedik igy velem, vagy már nem is szeret-csak jó vagyok én is ha épp nincs jobb.

Előre is köszi!

2011. jan. 11. 13:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

A helyzet az hogy ővé a vállalkozás, ő a felelős érte, ő intézi és ő tudja mit csinál (ha tudja) még ha a falnak megy, akkor se szólhatsz bele ilyen módon, hogy belekárogsz. ezt azért egy pasi se viselné el. Megjegyzést lehet tenni, de csak nagyon finoman, hogy esetleg gondolja át még egyszer mielőtt újabb kölcsönt vesz föl. De ha felveszi hát felveszi. Nem vagy a felesége, a bukás sem a tied, úgyhogy téged konkrét veszteség nem fog érni, úgyhogy csak a partról szurkolhatsz.

A másik meg nem is értem hogy a fenébe gondolod, hogy megy ügyeket intézni, egész nap rohangál, tele van a feje minden szarral, te meg felhívod és még tetézed a bajait azzal hogy megsértődsz mert nem hajlandó veled bájcsevegni és megkérdezni hogy hogy telik a napod drágám :) Igazi hisztérika vagy már ne haragudj. Nem csak rólad szól ez a dolog. és neki sokkal komolyabb gondjai vannak mint neked. A vállalkozás ilyen!!!!!! Akinek pénze van az keményen meg is küzd érte, amit megsínylenek kapcsolatok egyebek.

És milyen már hogy ha nem lesz veled kedvesebb, akkor kinyitod a szádat? megáll az eszem. Mondjuk én ennél a mondatnál szedtem volna a sátorfámat.

Te semmiféle együttérzést nem mutatsz a pasi felé, joggal érzi hogy nem bízol benne, és hogy hátráltatod nem támogatod semmilyen módon. A férfiakat úgy lehet támogatni hogy megbízol a döntéseiben, és nem osztod az észt hogy mit hogyan kéne csinálnia. Kéretlen tanácsot nem adunk. Megemlíteni lehet hogy esetleg gondolja át még egyszer, mert te így és így látod, de hozzá kell tenni, hogy természetesen úgy tesz ahogy jónak látja. mert a helyzet az, hogy mégiscsak ő látja át az egészet nem te. Ha pedig valaki teljesen nyilvánvalóan a vesztébe rohan, és nincs leállás, akkor ott kell hagyni, nem károgni meg fenyegetni.

Ne haragudj de igazi buta liba módjára viselkedsz. ez az igazság. Vagy ha neked ez pasi így nem felel meg akkor keress egy papucsot.

32/N

2011. jan. 13. 10:18
 12/18 A kérdező kommentje:

,,Megemlíteni lehet hogy esetleg gondolja át még egyszer, mert te így és így látod, de hozzá kell tenni, hogy természetesen úgy tesz ahogy jónak látja. mert a helyzet az, hogy mégiscsak ő látja át az egészet nem te.´´

Pontosan ezt csinálom, soha nem krákogok, hanem próbálom támogatni.

Viszont azt kifelejtettem hogy azért vannak a tartozásai mert elpókerezte az egészet, a roulett-ről ne is beszéljek...Nem függő, de ha játszott nagy összegben mindig.

Talán igy már érthető miért féltem és miért nem akarom hogy bajba kerüljön!

Egyébként meg ül a kis irodájában egész nap, és filmet néz...nem tehet róla hogy sokszor nincs forgalom...de nem töri ő magát annyira....

Pénzt szeretne asemmiből...és fél tőlem mert haaz anyjaék megtudnák hogy eljátszott egy csomó pénzt biztos nem adna anyuci sem kisebb nagyobb összegeket a fiának.

2011. jan. 13. 11:01
 13/18 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, a pókerezést idáig nem írtad :)

Erre mondtam azt, hogy ha ennyire nyilvánvalóan magát pusztítja, akkor meg ott kell hagyni. Ez nem fog változni, csak rosszabb lesz, és még téged is bele fog rántani. Legalábbis én ezt tenném. Ha nincs meg egy férfiben a tartás, akkor nem nagyon van mit keresni mellette. Ráadásul ezek szerint azért olyan veled is mert tudja hogy ő a ludas. ez ilyen formán teljesen mást fényt vet a dologra. Veled sem lesz kedvesebb, ha így folytatja, te meg megváltoztatni nem tudod. esetleg akkor térhet észhez, ha otthagyod.

2011. jan. 13. 13:13
 14/18 anonim ***** válasza:
adj neki egy esélyt mármint ha xy időn belül nem változol meg drágám én elhagylak:)persze a telefonos bájcsevej túlzás én se hívom fel a párom hogy "szeretsz e":S viszont ha ezen az időn belül nem tud megváltozni, vagy azt feleli hogy felőle aztán azt csinálsz amit akarsz akkor azonnal hagyd el, mert sose fog megváltozni és meg lehet hogy ez a rendes arca:(sajnálom de ez olyan mint egy alkoholista sosem változik meg még ha meg is igéri
2011. jan. 13. 13:16
 15/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem támogatnod kellene,főleg ha még szereted is!

Ez sajnos így szokott lenni,ha valaki vállalkozó lesz és még kölcsön is van a nyakán,akkor bizony rengeteg stresszel jár minden.Ő dolgozik,azért,hogy nektek meglegyen mindenetek.Nem csak saját magáért csinálja!És igen,ilyenkor a nőnek mellé kell állni és segíteni.Ha haza jön a munkából,próbáld kicsit békén hagyni legalább fél órát,hogy kicsit kikapcsoljon,adj neki enni,főzz egy kávét és hallgass!

Hidd el magától elkezdi mesélni,hogy milyen napja volt és ezzel az aprósággal nagyon sokat javítasz a kapcsolatotokon!Tudom miről beszélek,én is átéltem már ilyet.Keress magadnak valami elfoglaltságot és Te is megnyugszol,nem fogod naponta többször hívogatni!!!!

2011. jan. 13. 14:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Ő leráz,te fenyegeted,ő megcsalást latolgat,ez nem szerelem már rég,csak neki nics ideje szakitani,te meg megszoktad ezt a helyzetet.
2011. jan. 13. 15:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Figyu, én az érzelmi részébe nem szólok bele, de egyre vigyázz. Ne legyen közöd az adósságaihoz, a pénzügyeihez, nehogy magával rántson, sosem mászol ki belőle.
2011. jan. 13. 16:16
 18/18 anonim ***** válasza:
A pasi döntését valószínűleg a viselkedése mutatja...Te hogy látod? Mindenesetre az biztos, hogy elég sokat kockáztat a párod az életben, anyagilag és magánéletileg egyaránt...
2011. jan. 13. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!