Hogyan tudnék segíteni a páromnak, hogy egy kis pénzhez jusson?
A fizuja hitelekre fog elmenni, mert csökkentették a hitelkeretét, és a kocsi kell munkába járáshoz, tankolni sem fog tudni :(.
Hogyan tudnék segíteni neki?Van valami ötletetek?
Mit lehetne eladni? Plusz munka nem jöhet szóba, mert 3 műszakban dolgozunk, és a pénz meg most kellene, hogy legalább tankolni tudjon.Kölcsönadni már nem tudok neki többet, nem is fogadná el :(
35 ezer kellene.
23L
Segítő szándékú válaszokat várok, nem leb@szást, mert van anélkül is elég bajunk.
Ötleteket írjatok!
ékszer/bármi ami zaciba adható?
szülők nem tudnak segiteni?
nem kellő de eladható dolgok?
Megbizható baràtoktól,vagy csalàdtól nem tudtok kölcsön kérni.
Vagy valami személyi kölcsönt felvenni,és a részleteket fizetni,abból amit felvesztek.
Hát éppen a kölcsönök miatt van most ekkora sz@rban.Már csak egyszer fizesse ki őket.
Barátoktól sem fog kölcsönkérni, mert nekem is tartozik még 40 ezerrel, és az is éppen elég megalázó neki.
Viszont eszembe jutott valami, csak szerintem rosszul reagálna rá...és kicsit hülye dolog felhozni is..
Az exével közös jegygyűrűje, azt mondta egyszer, hogy anno sok pénzébe került.
De ahogy ismerem nem válna meg tőle.Amúgy is azt mondják, hogy megtartani balszerencsét hoz.
megtartotta a jegygyűrűt?:O
én azt akkor is eladatnám vele ha milliomos lenne...
ott a tökéletes megoldás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!