Hogyan tudnék segíteni a páromnak, hogy egy kis pénzhez jusson?
A fizuja hitelekre fog elmenni, mert csökkentették a hitelkeretét, és a kocsi kell munkába járáshoz, tankolni sem fog tudni :(.
Hogyan tudnék segíteni neki?Van valami ötletetek?
Mit lehetne eladni? Plusz munka nem jöhet szóba, mert 3 műszakban dolgozunk, és a pénz meg most kellene, hogy legalább tankolni tudjon.Kölcsönadni már nem tudok neki többet, nem is fogadná el :(
35 ezer kellene.
23L
Hát nekem is rosszul esik, minek az neki? :S Hátha még egyszer szükség lesz rá, vagy mi?
Hát nem is érdekel.
Fogalmam sincsen minek van meg neki.8 évig voltak együtt, és 3 évig jegyben jártak.
Azt mondja szeret, végül is miattam lett vége annak a dolognak, szóval csak nem hazudik.De ezt a gyűrűs dolgot én sem értem, és jövőhónapban úgy is visszaválthatná, mert megkapja az adó-visszatérítését.
abból hogy azt irtad,hogy neked is tartozik,azt szűrtem le hogy nem éltek együtt
ragaszkodik az exével közös gyűrűhöz?
én nem a pénzügyi helyzete miatt aggódnék,hanem amiatt hogy TÉged szeret-e vagy kell valaki aki istápolja addig amig az ex hátha meggondolja magát...
bocs,de ez az igazság...nekem is fájna
Nem, nem élünk együtt, 8 hónapja vagyunk együtt.
A kapcsolatukból pedig a barátom lépett ki miattam, vagyis belém szerett és ezért :)
Látom átmegyünk gyűrűs témába :)
Amúgy eddig ez nem is foglalkoztatott, tudtam, hogy megvan, meg mutatta is, de nem érdekelt eddig különösebben, csak most hogy mondjátok, hogy ez abnormális dolog :(
elég abnormális
8 hónapos kapcsolatban ennyi pénzt kölcsönadsz? bátor vagy...
kocsi helyett járjon busszal,spóroljon kaján,hülyeségeken
ékszere mindenkinek van,adja zaciba a sajátját amit hord ha a gyűrűt nem hajlandó...
3 műszak mellett is tud maszekolni,igaz feketén,8 óra meló mellé elég sok embernek belefér...éjszakás héten meg elég sok a nappali szabadidő
(off továbbra is...párom az exének szánt gyűrűt beolvasztatta,anyukájának csináltatott fülbevalót...nekem nem mert,mondván,hogy abból a gyűrűből van,nehogy rosszul essen...
azért elég durva hogy őrizgeti...bár akkor gondolom mást is őrizget)
Igen, minden hülyeséget őrizget :S
Megbízom benne, azért adtam kölcsön, és a benzinbe is fizetni szoktam.A kocsi azért kell, mert még másik 2 munkatársunkat is ő viszi, de már kifizették a havi benzinpénzt, de nem lesz elég egy hónapig, amit beadtak a közösbe.Hülyeségekre nem költ, a 10ezer forintos kajajegyét szokta kb elvásárolni, meg magának ennivalót, amit elvisz dolgozni.
Azért is nem lenne jó ha még a mostani meló mellett is dolgozna, mert inzulinos cukorbeteg, és úgy azért nem olyan jó, pihennie kell :(
Én már régen kidobtam minden kacatot, ami az exemé volt, vagy hozzá köthető,éppen ma találtam meg még az utolsó pólóját.Plüss állatokat, meg ilyen hülyeséget elajándékoznék, amit tőle kaptam ruhákat most a barátnőimet boldogítják :)
Van egy medálom, azzal nem tudom mi legyen, de az más, mint a gyűrű, azt már csak azért is eladtam volna fordított esetben, mert látni sem akarnám.
És most lehet az jön le a válaszaimból, hogy mi semmit sem akarunk, amit javasoltok.Nem így van, a probléma nagyon összetett, több buktatós :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!