Szerintetek normális, hogy valaki a kutyája miatt ne menjen dolgozni?
A pasim nővére azért nem keres munkát, mert van egy kutyája és nem szeretné őt magára hagyni. Pestre kellene költöznie, panelba viszont nem akarja vinni a kutyát, mert szerinte kínszenvedés lenne neki.
Néha elvállal helyben egy-egy alkalmi munkát, de fix jövedelme nincs, így a szülei finanszíroznak neki mindent. Otthon amúgy sokat segít, elvégzi a háztartási munkákat.
Csak azért kérdezem, mert a párommal nem egyszer összevesztünk ezen, amikor szóbakerült. Szerinte ezzel nincs semmi gond. Én viszont (annak ellenére, hogy nagy állatbarát vagyok), túlzásnak tartom.
A testvére amúgy a húszas évei végén jár, van diplomája is.
De igen, sajnálattal közlöm hogy attól mert van egy kutyád 70%-os éés még foglalkozol is vele még nem leszel feltétlenül kutyás. Mert ha így lenne akkor az egész világ kutyás lenne és mindenkinek ez lenne a hobbija. Ugyanis kb az egész világnak van kutyája... Ez olyan mint hogy nem leszel attól informatikus, hogy van egy számítógéped. Vagy hogy nem leszel sportoltó csak mert néha sportolsz. A különbség a szenvedély, az hogy az egész életed erre áldozod halálosan komolyan. S nem értem hogy ez mit fáj neked. Miért ne lehetnék én valamiben több mint mások? Valamiben mindenki jobb mint mások... Neked valami kisebbségi érzésed lehet.
És még mindig: senkinek semmi köze hozzá hogy más hogy dolgozik vagy nem dolgozik.
Te egy gyökér vagy, kedves 67%-os!
Nem is én írtam azt, hogy kutyás vagyok, hanem az egyik hozzászóló. Ettől függetlenül egyetértek vele. Én igenis kutyás vagyok, mert nem annyiból áll nálam a kutyatartás (ahogy nagyon sok embernél), hogy adok neki napi egyszer kaját és kész. Sokat foglalkozom vele, tanítgatom őket, bent van a házban mindkét kutyám és naponta kétszer megyünk sétálni, pedig kiengedhetném a kertbe is.
Neked van kisebbségi komplexusod, de nem fogok ilyen fogyatékossal vitatkozni. Nagyon buta vagy.
ma 16:34
Te ki a franc vagy? Hozzád senki se szólt:) Nem neked lett írva, ülj vissza a helyedre, 1es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!