Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Találkoznál egy idegennel az...

Találkoznál egy idegennel az internetről 1 levél után? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Láttál róla fényképet és nyilványos helyen találkozol vele, pl. kávézó vagy étterem.

Indoklástm nemet és kort is légyszíves! :)

2011. jan. 10. 13:12
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
46%

Hát nem pasi volt a dologban hanem egy lány! :D

És chat-en beszélgettünk és másnap találkoztunk remekül össze illettünk hülyülés stb. Azóta is tartsuk a kapcsolatot és minden évben ha jó idő van találkozgatunk! (=

Na viszont most PASI-val ezt nem merném megtenni! (=

Már voltam úgy, hogy felvettem egy idevalósi srácot msn-re nem is tudtam, hogy ki az életembe 1x sem láttam aztán vett egy webcamerát egyszer cameráztunk aztán utána 1x találkoztunk mert adtam neki CD-t és utána többször találkoztunk..Nos helybeli..de akkor is féltem tőle. :D Szóval én biztos, hogy nem félős egyéniség vagyok! :D Ez volt az első utána még volt még egy ilyen pasi de ő lenyügözött tőle nem féltem/félek :P de a többitől félek!:D :D

2011. jan. 10. 13:50
 22/31 anonim ***** válasza:

Én rendszeresen szoktam találkozni idegenekkel 1-2 levél után (internetes piactéren vagyok fent).

De párkapcsolat-barátkozás céljából nem lenne elég 1 levél, hogy találkozni akarjak.. előbb meg kéne ismernem, hogy egyáltalán akarok-e rá időt szánni a rendes életben is.

23L

2011. jan. 10. 13:50
 23/31 anonim ***** válasza:

A barátnőm komoly társat akart és a neten ismerkedett.Ő is azon az állásponton volt,hogy első levél után is lehet találkozni nyilvános helyen,ha szimpatikus a levél.

De annyiszor becsapták,hogy rájött "messziről jött ember azt mond amit akar" főleg neten keresztül..

Mesélte kikkel hozta össze a sors

-Volt egy srác aki levélben szintén komoly kapcsolatot keresett.Elmondták egymásról hogy ki hogy néz ki,ki it csinál stb..MAjd találkoztak egy mekinél..A srác nem egyedül jött. Vele volt a barátnője,és már a második mondatnál kinyögte,hogy voltaképpen csak szexpartnert keresnek..

-szintén írogatott egy sráccal,még fénykép váltás is volt..(nem mindenkinek van kamerája)A képen egy nem egy igazi szép fiú,de normális kinézetű srác volt látható.

Találkoztak.A barátnőm, ért oda előbb és várta a képen látott maghas,barna hajú srácot..Helyette egy 50 éves,erősen hízott,izzadt pasas jelent meg,hogy ő az akivel írogatott..A b.nőm szóvá tette,hogy a kép más férfit ábrázol..erre csak vigyorgott..

-Mesélte a bnőm,hogy nagyon sokan az első levél után csakis szexet akarnak nem komoly kapcsolatot..

Így ő megfogadta,hogy soha többé nem megy 1 levélváltás után randira.Inkább többször írogat,és kér több képet,persze ha van lehetőség akkor Webkamerán keresztül is beszélgessenek..

Végül is a párját akivel 4 éve együtt van nem a neten hanem egy bevásárlás alkalmával ismerte meg..

NA ezért rizikós a netes ismerkedés..

2011. jan. 10. 13:52
 24/31 anonim ***** válasza:

ma 13:52-es: nekem ezek a történetek ÉPPEN azt igazolják, hogy minél ELÖBB érdemes találkozni, mert ezek az emberek, akik ennyire becsapták a barátnödet, a 10-dik vagy 100-dik levél után se lettek volna öszintébbek, és ha várt volna, akkor csak sokkal több idöt vesztett volna el feleslegesen.

54/N

2011. jan. 10. 14:10
 25/31 anonim ***** válasza:

ma 13:52

Mindenkivel az első levél/kép váltás után ment a találkára..

A bnőm mondta,hogy később amikor nem ment az első levélváltás után hanem még írogatott velük és msn-en dumált velük, a legtöbbször 3-4 levélnél kibújt a szög a zsákból,és rájött,hogy a pasas felejtős..Mondta,hogy a legjobb tipp az,hogy kiderüljön a pasas hazudik vagy sem,hogy az első levélnél fel kell tenni pár semleges kérdést amire persze válaszolnak is..Majd a 3-4 levélnél újra feltenni ugyanazt a kérdést de másképp...A legtöbben elfelejtik,hogy elhangzott már a kérdés,és teljesen mást írnak rá..Nála ez vált be..

2011. jan. 10. 14:45
 26/31 anonim ***** válasza:

Férfiaknak könnyű mondani, hogy nőkkel szívesen találkoznának. Nővel én is szívesen találkoznék.

Szerintem a fenti példa csak azt mutatja, hogy általában aki hamar akar találkozni, az sumákol. Gondoljatok bele, két attraktív ember levelez, és ha komoly kapcsolatot szeretnének, akkor inkább óvatosak, és próbálják jobban megismerni a másikat. Van-e egyáltalán miről beszélniük, vagy egy esetleges személyes találkozás esetén kukán ülnének egymás mellett.

Aki meg szexet akar és átver, annak nincs mit veszítenie. Még jó, hogy sürgeti a találkát. Ha nem jön be neked, keres másikat. Amúgy csak pazarolod a perverz időt.

Persze ez cseppet sem igaz minden esetben.

23/L

2011. jan. 10. 14:50
 27/31 anonim ***** válasza:

anno én is ismerkedtem neten, mindig kávézóban vagy pubokban találkoztunk, egyszer sem vitt el a baltás gyilkos.

nem szerettem sokáig levelezni, mert akkor felépül egy olyan illúzió, ami aztán nagyon hamar lerombolódik.

mondjuk tali előtt egy telszámcsere, ha késnék, vagy közbejönne valami.

2011. jan. 10. 15:06
 28/31 anonim ***** válasza:

Szerintem itt is,mint mindenben,meg kell találni az arany középutat.Egy levél kevés,hónapokig levelezés pedig sok.Pár hét is elég arra,hogy az ember rájöjjön,hogy érdekli-e annyira a másik,hogy élőben is szeretné látni.Akik a szexre utaznak,nekik pont sok lesz ez a pár hét,akik pedig kapcsolatot keresnek,azoknak ideális.

Teljesen más a netes ismerkedés,mint amikor az ember egy buli után adja meg valakinek a számát.Nyilván azt az embert sem ismeri,de legalább már látta és tudja,hogy az,aki.

A nyilvános helyen való találkozás jó ötlet,nem kell félni,de az ember sok csalódástól kímélheti meg magát,ha előtte váltott pár levelet az illetővel és hallotta a hangját is.Kiderülhet,hogy a levelet mással iratta meg (volt rá példa),a telefonos beszélgetés során pedig egyszerűen kiesik a kapanyél a száján.Vele felejtős a találkozás.

Az egyik kommentelő írta és nagyon igaza van.Akkor sem szabad az első randi után hazakísértetned magad,ha szimpatikus volt.Jobb,ha óvatos az ember!

2011. jan. 10. 15:22
 29/31 anonim ***** válasza:
1 levél után nem... márcsak elvből sem. 26/nő
2011. jan. 10. 15:28
 30/31 anonim ***** válasza:

Igen, mert levélben azt ir amit akar. Én is 1 levél után találkoztam a párommal,(már 9 hónapja), májusban lesz az esküvő, júliusban pedig baba. De szerintem ehhez szerencse is kell, hogy igy találj vkit, mert sok ember csak szórakozni akar.

34/N

2011. jan. 10. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!