Találkoznál egy idegennel az internetről 1 levél után? (Bővebben lent! )
Láttál róla fényképet és nyilványos helyen találkozol vele, pl. kávézó vagy étterem.
Indoklástm nemet és kort is légyszíves! :)
egy levél után nemhiszem, a képen nemis biztos h ő van..
beszélgess vele msn-en, és ha úgy is tetszik a gondolkodásmódja..stb akkor talizz csak vele szerintem..
N/22
Attól függ. Ha minimum már egy fél éve, minden nap beszélgettek, rengeteg képet láttál már róla, webkameráztál is vele, meg hasonlók, akkor igen.
14/L
Nem olvastam a válaszokat,lehet,hogy már más is írta. Szerintem több levelet kell váltani,abból már kiderülhet,hogy egyáltalán van e közös témátok,érdeklődési körötök stb. Majd ha már egész jól megismerted levelezésen keresztül,és akár még működhetne is a dolog,akkor érdemes telefonszámot cserélni,és kicsit beszélgetni,vagy akár már "randizni" is. Én már kétszer is jártam úgy régebben,hogy 1-2 levél után belementem a találkába,és hatalmas pofáraesés lett. Viszont a folytonos levelezésnek köszönhetek egy most már 3 éves nagyon jó barátságot,ami számomra megcáfolja,hogy férfi és nő között nincs ilyen,valamint egy több hónapig tartó szexkapcsolatom volt,de komolyabb még nem jött össze.
Sok sikert! :)
25/N
Mi a különbség 1 levél és 20 levél között?Igazából semmi,maximum annyi hogy ha kapcsolatot akartok és azért találkoztok!Akkor lehet azt fogja képzelni,hogy könnyen kapható vagy,én biztos hogy még párszor leveleznék vele,mert abból kiderül hogy mennyire vesz komolyan.Persze ha csak kapcsolatot keresel.Ha csak barátságot akkor egy levél után is,de ha komolyabban szeretnél tőle valamit,akkor én biztos hogy kicsit huznám az időt,hogy lássam mennyire gondolja komolyan!Ez az én véleményem és ha nő lennék biztos ezt csinálnám!
28/F
Találkoznék.
Ha nem jön be vagy én neki, akkor legalább nem pocsékoltunk időt és tápláltunk reményeket heteken át levelezgetve, annak nics értelme.26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!