Ha férjednek érkezne egy levél egy nőtől mit tennél?
Figyelt kérdés
Ott vagytok mindketten, elolvassátok, férjed úgy tesz mintha nem értené ki ez és mit akar. A levélben az áll hogy "találkozzunk a megszokott helyen és időben", az aláírásnál pedig ott egy szívecske.
Elhinnéd ha azt mondja semmi köze hozzá, nem ismeri, nem tudja miről van szó? Vagy ez túl gyanús ahhoz?
2009. nov. 26. 15:18
1/14 anonim válasza:
Ha a férjed nevére és címére szól a levél, hát akkor nem hinném el, hogy gőze sincs az egészről. Hacsak nem valakinek a bosszúhadjáratáról van szó.
2/14 anonim válasza:
Most gondolkodóba ejtettél. Én valószínűleg addig nem szólnék hozzá egy árva szót sem, amig össze nem omlik, és be nem vall mindent...
3/14 anonim válasza:
attól függ. ha egy kicsit változott valami az utóbbi időben vagy akár egyszer is megfordult a fejedben ,hogy esetleg van valakije akkor tuti nem hinném el neki , hogy nem tudja miről van szó. de persze az is lehet , hogy valami rosszakarója vagy esetleg a te rosszakaród akar így bosszút állni. azt is el tudom képzelni hogy valaki ki akart kezdeni vele és a férjed visszautasította és ezért a hölgy bosszút állt. de neked kell érezni mi is lehet a szitu.
4/14 anonim válasza:
Nekem azért lenne gyanús, mert ki az aki a mai világban levelet ír????Nincs vmi rosszakarótok?
5/14 anonim válasza:
gondolom e-mail levél lehetett...
6/14 anonim válasza:
Ha levél,akkor nem hinnék neki. De ha email,akkor tévedés is lehet. Velünk már volt ilyen! Az én férjem kapott már félreérthető üzit,amit nem neki szántak. :)
7/14 A kérdező kommentje:
Oké, a szitu az hogy én akarok ilyet küldeni valakinek, hogy összevesszenek.
Igazi levél, mert nem hiszem hogy van internetük. A nő elég féltékeny hisztis fajta szóval akkor valószínűleg bevenné ezt a dolgot. A férj meg olyan amilyen, rengeteg emberrel találkozik nap mint nap a munkája miatt.
2009. nov. 26. 17:43
9/14 anonim válasza:
Én visszaírnék a titokzatos nőnek, hogy biztosan valami tévedés történt, véletlenül a FÉRJEM kapta meg a levelét.
10/14 anonim válasza:
Jó egy szemét vagy már ne is haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!