Milyen ciki keresztneveket ismertek, amit soha nem adnátok a gyereketeknek?
az Aísa pedig gyönyörű név. araboknál divatos.
tényleg meg is keresem a dalt.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:51
Ineznek hívnak ,és jól elvagyok a nevemmel. Soha semmi hátrányom nem származott belőle. Sőt abból a szempontból még praktikus is hogy könnyen megjegyezhető és nem kevernek össze pl 6 másik Katalinnal....
ma 09:43
Ne haragudj, de csak a "tudatlanok" tartják a Hedviget férfi névnek. Ne keverd össze a Henrikkel. Anyukámat is így hívják, mégsincs baja a nevével. ÉS egyetértek az előttem szólóval, hogy legalább nem keverik össze milliónyi Katival, vagy Annával.
Hát engem már kiráz a hideg a sok Hanna és Laura névtől.
Olyan édeskés, szirupos!
A Csenge már lefutott szerintem.
És a gyümölcsnevekhez mit szóltok? Málna, Alma, Ribizli?
Kínai kel, rohadt tök, ...
16:52! Képzeld, tisztában vagyok vele, hogy a Hedvig női név, van is ilyen csoporttársam! Én csak azt mondtam, hogy számomra az akkor is férfi név marad, akármi akármit mond, mert nem nőies. Ez van! És nem vagyok annyira hülye sem, hogy összekeverjem a Henrikkel...-.-
Ilyen amúgy a Jácint is, amiről TUDOM, hogy férfi név, de nekem akkor is női név marad, akárki akármit mond, mert nem férfias és kész!
És kikérem magamnak, hogy tudatlan lennék.
Miért a Hedvig az női név? Hát ezt nem tudtam! Szóval Harry baglya nőstény?
Azzal voltam,h az fiú név!Na de mindegy!
ma 11:51-es vagyok!Az Aísa szép név,de ahogy mondtad az araboknál.Magyarok vagyunk nem arabok!Az Inez névtől ráz a hideg,mint mondtam,de nem bántásból,így sorry!.És a Réka-répásnak üzenem,hogy én sem csúfoltalak,te se tedd!A kérdező kérdezett valamit és én válaszoltam.
a külföldi nevek szépek,de kint külföldön.Se eredeti formában,sem magyarosítottan nem illik egy magyarhoz!(És nem vagyok mániákus hagyományőrző)
De én nem csúfoltalak!!! Most ebben mi volt a csúfolás? Csak azt mondtam, hogy nekem a Réka szóról a répa jut eszembe, nem azt mondtam, hogy "hahaha! Répa! répa! répa!"
Jézusom, ne legyél már ennyire érzékeny! Csak annyit mondtam el, hogy miért nem tetszik a neved :S
Most miért kell ennyire korlátoltnak lenni?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!