Milyen ciki keresztneveket ismertek, amit soha nem adnátok a gyereketeknek?
A 7 vezér neve, Ajádék, Fehérke, Zöldike, Piroska...jó hogy Kékike nincs meg ilyenek :S
Hedvig, mert az akkor is fiú név nekem, abszolút fiús a hangzása. Jó sok nevet fel tudnák sorolni :D De most nincs időm átnézni az MTA utónévtárát
Jácint (férfi keresztnév, nekem mégis inkább lányos)
Amúgy virág nevekről nem nevezném el a gyerekemet! Nekem nem annyira tetszenek! mint pl. Virág, Ibolya, Rózsa stb.
Az idióta sorozatokból vett nevek, amiket fehér ember nem ad a gyerekének.
Továbbbá a Leokádia és társai.
10:24
A Jácint egyáltalán nem cigányos. Még csak leírni se tudná 99%-uk, még ha ezt is adta a gyereknek, akkor se, erre fogadni mernék.
Vangelisz,Orália,Arany,Pamela,Tarzan,Gyopár,Virág( mindig Győzike lánya jut eszembe róla),Napsugár,Zselyke, Zenóbia, Rolf, Adrián, Karen,Szaffi, Szonja, Száva,Aisa,Lilian,Rubina,Jäzmin,Nadin,Alina,Stella,Carmen, Kira,Édua,Tirza,Menta, Mirella, Mínea,Zétény,Inez, Lora, Lara, Lola
ezektől kész vagyok!De még sokat tudnék írni!
Az én lányomnak Réka a neve!
Nekem meg a Rékáról a Répa jut eszembe :( Én imádoma Kármen és Paloma neveket, de én félig kubai vagyok, szóval én azért akarok olyan nevet adni, amit az én rokonságom is ki tud mondani. De a külföldi nevek magyar helyesírással nekem is felállítják a szőrt a hátamon :D főleg a Dzs betűsök.
A Zselyke viszont szerintem kifejezettem szép! Csak azt a rokonaim közül senki nem tudná kimondani :D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!