Vajon egy olyan ember, aki nemet váltott, tehát átoperált transzszexuális kivel tud párkapcsolatot kiépíteni?
Néha felvetődik bennem a kérdés, hogy mondjuk adott egy férfi, aki a férfiakat szereti, és belül nőnek érzi magát. Amíg biológiailag is férfi, nyilván homoszexuális férfiakkal van, hiszen azok ugye direkt örülnek neki, hogy férfi teste van. Viszont mikor nemet vált, ki fogadná el barát"nő"ként? Mivel immár női nemiszerve van, a meleg fiúk nyilván kilőve. Tegyük fel, hogy példabeli transzink becsületes, és elmondja a kiszemeltnek, hogy ő valójában hímként született. Egyetlen normális hetero férfi sem fogadná ezt el, ez azt hiszem evidens.
De akkor mégis kikkel tudnak ők párkapcsolatot kialakítani? Nőből átoperált férfiakkal, vagy mi? Abból meg mondjuk elég kevés van.
Ez nagyon érdekes kérdés:) A nip/tuck-ban volt egy ilyen rész, ahol a pasi átoperáltatta magát nőnek, aztán vissza pasinak, aztán rakatott melleket!
De szerintem megvárják, hogy valaki beléjük szeressen, és csak akkor mondják el, hogy bocsi de nemet változtattam!
Másrészt, pedig nem hiszem, hogy a meleg pasikkal nagyon kapcsolatot létesítene, mert a melegek valahogy mások, de nem szexeltem sem meleg pasival, sem transzexuálissal, szóval nem tudom, hogy van-e különbség, az amcsi sorozatokból az jött le, hogy van! :)
Szerintem van az a szerelem, ami képes mindent megbocsátani. Meg igazából ők ezt úgy értékelik, hogy férfi testbe vannak nőként bezárva, szóval a lélek nőI a kezdetektől, és csak a testük férfi. Tehát nőnek születtek, csak a genetika megszívatta őket a külsőségekkel.
Ez ilyen pszihológiai blabla.
Másrészt, gondolom olyan pasit választanak, akik nyitottak a másságra, ez az elején látható már, hogy valószínűleg képes-e ezt a pasi elfogadni vagy nem.
Harmadrészt, ha olyan pasival jön össze, akinek nem sok sikere volt a nőknél, az örül egy átműtött, jól kinéző "csajnak" is, akkor is, ha nem eredeti :)
Vannak emberek, akik tényleg csak az Embert szeretik, és TS-ek esetében nem úgy élik meg a pre-op, post-op, végleges korszakokat, mintha változna a saját szexuális irányultságuk. Ez a szeretet elmélyülésének, nyitottságnak a dolga.
Egy olyan réteg lehet ez, ami nem az a klasszikus "biszexuális", hanem árnyaltabb "pánszexuális", azaz olyan személy, aki a biológiai nemet valamennyire másodlagosnak tekinti, és ettől függetlenül tudja a másik embert vonzónak találni. :)
Megint más kifejezés a "triszexuális", bár még sosem hallottam a barátaimtól, ami a transzneműek iránti vonzódást jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!