Szerintetek mit készíthetnék nekik? (többi lent)
Tudom, hogy még odébb van, de ugye közeleg a továbbtanulás. Ahová szeretnék menni középsuliba, az tőlünk kb. 200 km-re van. Havonta 3szor fogok tudni hazajárni, és nem fogom látni az itteni barátaimat.
Az egyik haverom meg egyetemre megy, ami 200km-re van, tehát őt jó, ha egy évben egyszer fogom látni.
A kérdésem az lenne, hogy mit tudnák csinálni nekik, amire ha ránéznek én(és a barátságunk) jut eszükbe??
Az egyik bnőm(ebből a társaságból)mindenkinek csinál majd egy albumot, a közös képeinkkel. Tehát ez kilőve.
Valami ötlet?
Amúgy akiknek csinálni kellene:
két 18 éves fiú
egy 16 éves lány
egy 14 éves lány
és ugye mindenkinek ugyan azt (v legalább is hasonlót) szeretnék adni.
14/L
óó, ez nagyon jó, köszönöm. :))
de azért még várom a válaszokat!
Jaa, valamit kihagytam.
Van még egy nagyon jó barátnőm, ő nem ebből a csapatból. 16 éves. Neki mit csinálhatnék? mást kellene..
Valamint van egy fiú, akivel majdnem jártunk, de nem mertünk belevágni különböző okok miatt. De nagyon jóban vagyunk. Neki mit adhatnék? ő 16éves
200. :)
de van, de ez egy ilyen AJTP-s suli.
És mielőtt jönne, nem nem vagyok hátrányos helyzetű, azért tudok ide bekerülni, mert faluba vagyok bejelentve, apukámhoz, mivel ő faluban lakik.
ja 200
de oda nem biztos hogy felvesznek vagy igen?
Csinálj ilyen karkötőt!
Ilyet fiúkon is láttam már, szóval a srácnak is csinálhatsz nyugostan, nem lányos. Nem olyan nehéz csinálni, neten keress rá, hogy csomózott karkötő, és kihoz egy csomó oldalt, ahonnan meg tudod tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!