Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kötelező a szalagavató?

Kötelező a szalagavató?

Figyelt kérdés
jövőre esedékes,de se pénzem,se időm,se idegzetem nincs ilyenre,kötelezővé tehetik? szakmunkás suli.
2011. jan. 9. 13:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
A tanároknak egyértelműen magyarázd el, hogy a pároddal élsz, kb. x,-ft-ból és ebből nem futja. Esetleg ha a tanárnő befizet akkor ...
2012. jan. 1. 21:30
 22/25 anonim ***** válasza:

Nem. Nálunk se volt mindenki - a suliból több osztályból is hiányoztak.

Amúgy lehúzás az egész.

2012. jan. 1. 22:37
 23/25 anonim ***** válasza:
0%

Sötét aljad meg világos felsőd csak van...megkapod a szalagod és mész haza. Én sosem szerettem azokat, akik mondvacsinált indokkal kimaradnak olyan dolgokból, ami általában EGYSZER van az életünkben. Mire kellene fizetni?? Megmondod, hogy a vacsorára nem tudsz maradni, csak a hivatalos ünnepségre. A többi meg felesleges hűhó.

23N

2012. jan. 2. 08:50
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Jó, ez azért nem olyan egyszerű, hogy sötét alj meg világos felső.. csomó helyen csináltatnak egyenkosztümöt, vagy koktélruhát kell viselni, és előírják a színét stb.. nem tudom, a ti sulitokban hogy van. Meg, hogy vannak-e ilyen plusz rongyrázások, mint keringő meg palotás meg osztálytánc meg f*szomtudja, amik aztán tényleg viszik a pénzt. De abban igaza van pár válaszolónak, hogy, ha nem is táncolsz, a tűzési ceremónián azért részt vehetnél.

Kérdésedre válaszolva: nem, nem tehetik kötelezővé.

2012. jan. 2. 09:03
 25/25 anonim ***** válasza:

24-es vagyok, most esik le, hogy ez már egy éves kérdés, akkor lehet, hogy már le is ment az a bizonyos szalagavató.

Mi lett végül?

2012. jan. 2. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!