Kötelező a szalagavató?
Nem. Nálunk se volt mindenki - a suliból több osztályból is hiányoztak.
Amúgy lehúzás az egész.
Sötét aljad meg világos felsőd csak van...megkapod a szalagod és mész haza. Én sosem szerettem azokat, akik mondvacsinált indokkal kimaradnak olyan dolgokból, ami általában EGYSZER van az életünkben. Mire kellene fizetni?? Megmondod, hogy a vacsorára nem tudsz maradni, csak a hivatalos ünnepségre. A többi meg felesleges hűhó.
23N
Jó, ez azért nem olyan egyszerű, hogy sötét alj meg világos felső.. csomó helyen csináltatnak egyenkosztümöt, vagy koktélruhát kell viselni, és előírják a színét stb.. nem tudom, a ti sulitokban hogy van. Meg, hogy vannak-e ilyen plusz rongyrázások, mint keringő meg palotás meg osztálytánc meg f*szomtudja, amik aztán tényleg viszik a pénzt. De abban igaza van pár válaszolónak, hogy, ha nem is táncolsz, a tűzési ceremónián azért részt vehetnél.
Kérdésedre válaszolva: nem, nem tehetik kötelezővé.
24-es vagyok, most esik le, hogy ez már egy éves kérdés, akkor lehet, hogy már le is ment az a bizonyos szalagavató.
Mi lett végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!