Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kötelező a szalagavató?

Kötelező a szalagavató?

Figyelt kérdés
jövőre esedékes,de se pénzem,se időm,se idegzetem nincs ilyenre,kötelezővé tehetik? szakmunkás suli.
2011. jan. 9. 13:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%

Nem értelek én sem: A pároddal élsz,fizetésed van és most lesz a szalagavatód. Hogy van ez?

Egyébként szerintem se kötelezhet senki,hogy részt vegyél,ha nem akarsz.

2011. jan. 9. 14:34
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötelező. Nem is kell magyarázkodnod, megmondod, hogy nem tudsz elmenni és kész.

Ha visszaforgathatnám az időt, 100%, hogy kihagytam volna. Amennyi pénz elment arra az 1 órára, annyiból vehettem volna magamnak csomó hasznos dolgot, amiket hosszú távon is tudtam volna használni.

Nem beszélve arról, hogy rengeteg időt elvett abból az időből, amit tanulásra szerettem volna fordítani.

2011. jan. 9. 14:34
 13/25 A kérdező kommentje:
szerintem elég annyit mondanom,hogy családi terror,verések és alkoholfüggőség. mindent elmagyaráz azt hiszem.
2011. jan. 9. 15:32
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell menni

viszont a családi pótlékot nyugodtan intézd, hogy te kapd, ne a szüleid, az is kb 10ezer

2011. jan. 9. 15:33
 15/25 A kérdező kommentje:
próbáltam,de nem tudtam elintézni,mivel csak egyik szülőm engedélyezte a költözést(külön élnek,de nem váltak el)
2011. jan. 9. 15:42
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Családsegítőnél kérj segítéget, mert gondolom, nem adják a szüleid a kezedbe a csp-t :S
2011. jan. 9. 17:26
 17/25 A kérdező kommentje:
deigen,anyám kapja,de már nem érdekel. közöltem,hogy már úgyis csak fél év,aztán én kapom.
2011. jan. 9. 23:00
 18/25 anonim válasza:
Az enyém is most volt én sem vettem részt rajta. Nem kaptam érte semmit, h nem voltam ott!
2011. febr. 2. 19:23
 19/25 anonim ***** válasza:
58%
Nálunk volt egy csak ugyanebben a helyzetben mint te. Nem jött el,páran sajnátuk, az ofő egy darabig győzködte,aztán annyi,mást nem tud tenni senki.
2012. jan. 1. 20:42
 20/25 anonim ***** válasza:
79%

hmmm... érdekes. Nálunk annyi volt, hogy mindenki felöltözött szépen, kivonultunk a szalagért ,ránk biggyesztették és mindenki mehetett isten hírével!

Semmi extra költség nem volt. o.O

Kivéve a külsősöknek, mert ugye nagy bált rendeztek.

2012. jan. 1. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!