Mennyibe kerül a szülőknek egy szalagavató ma kb?
Ja a keringőt tanító tanárt kihagytam, ő: 10.000.-
A fotóst is kifelejtettem: 10.000.-
Durva árakat írtok! Van néhány amit nem igazán tartok reálisnak, mint például a 2.000 forint/ db -os meghívókat! Ne mondjátok, hogy nem lehetett volna kihozni olcsóbban! Nekünk a meghívóink 100 forintba kerültek darabonként és nem voltak csoszkók! Szatén szalaggal voltak megkötve és márvány papírra voltak nyomtatva, csak éppen mi állítottuk össze, ez a nem mindegy!
De tényleg érdekes látni, hogy mekkora különbségek vannak!
Nálunk a terem miatt volt 1000 Ft/darab, de egyébként elég undorítóra sikerültek. Márványpapír oké, de a számtech. tanár nyomtatta, az egész maszatos volt, meg minden. Azt mondták, az a sablon, nem lehet rajta változtatni, a terem miatt...
Egyébként a Sportmax 2-ben volt, és 5 osztály+az estisek... És az iskolába járó összes diáknak meg kellett vennie egy darab jegyet, hogy "támogassa" a terembérlést. Voltak érdekes dolgok a szalagavatónk körül.
14:03!
Nyugi van már! Elhiszem! Egy szóval sem mondtam az ellenkezőjét! Csak sokallom! Ne foglalkozz vele, hogy előtte írtam, hogy az összegek függnek attól is, hogy hol van az egész!!!!
Kosztüm 20E
tánctanár 4E (aki keringőzött is, annak 5E)
Meghívó osztpénzből, ajándék szintén, fodrász volt kb 2000, sminket magamnak csináltam...A kaja meg a 11. évfolyam dolga.
Nézd, ez függ attól is, hogy mit fizették osztálypénzből, hol bérlitek a keringő ruhát, ha egységes kosztüm lesz, azt kivel varratjátok.
Spórolhattok pl. azon, ha egy garnitúra ékszert/hajcsatot vesztek, ha azonos a lábméretük, akkor cipőt a lábbelit se kell háromszor megvenni.
Ha pestiek vagytok, ajánlom, hogy keringőruhát jelemzkölcsönzőben nézzetek, mert sokkal olcsóbban jöttök ki (8000 Forintért már meseszép ruhát lehet bérelni!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!