Meddig fogja ezt anyám csinálni?
Az a helyzet hogy 21 éves vagyok, de anyám nap mint nap, mond és tesz olyan dolgokat, amiket már nem kellene. Ha kézen állok neki, akkor is.:S
pl mondom neki megyek este...kikészíti nekem a cipőt, pénzt, rágó, 5 féle ruhát kirak az ágyamra, de ha nem azt veszem fel, nem tetszik neki.
akkor ha pl ha tudja, hogy megyek el valamikor, akkor kikészít 4 féle kaját az asztalra.
vagy ha valami ünnepségre megyünk, elmondja ezeket mindig: pisilni, kakilni nemkell? fogmosás...labello, fújd be magad...hónalj stift :S
vagy minden egyes alkalommal, amikor kimegy hugyozni valamikor éjszaka, utána mindig bejön hozzám és megkérdezi miért nem alszok. könyörgöm, én tudom mikor vagyok fáradt.(egyébként azért nem, mert délután van meló)
Meg amikor készülök valahova, mindig ott van a nyakamon, kabátot is rám adja...
Persze amikor mondom neki, hogy elmegyek bevásárolnék helyette és akkor ne... majd én, azaz ő.
vagy kertbe valamit, porszívózok pl akkor csak így pislogva néz, hogy mit csinálok...
Vagy akármit bütykölök itthon, legyen az akármi. mindig mondja, hogy mitcsinálsz? várd meg apádat, majd vele.
Pedig van hogy pl csak le van szedve a telefonom hátlapja, ekkor azt mondja miért rontom el...
Vagy egy szöget verek a falba, és erre is azt mondja, mitcsinálok várjam meg apámat majd ő beleveri.
Tényleg...mindent!
Ezt, meg akármit, mind tudnám magamtól, de mindig elmondja. Úgy kezel, mint egy 5 éves fogyatékos gyereket, így soha nem fogok felnőni. (na jó, talán kaját nem tudok magamnak csinálni)
Tudom, hogy kellemetlen, de probalj meg ne haragudni ra ezert.
Te csak maradj csondben, s eld az eletedet. Tehat amikor kikesziti Neked a ruhat, akkor vegyel fel mast, mintha nem venned eszre azt, amit O mar kikeszitett Neked.
Ha ilyenkor szol, akkor egyszeruen kozold: Mama 21 eves es felnott vagyok, legyszives!
S valoban amikor lehet, akkor beszelgess Vele errol, hogy nagyon halas vagy ezert, hogy igy torodik Veled, de most mar orulnel, ha onmagad lehetnel.
Megvaltozni nem fog! de ha elgondolkozol, akkor nem olyan veszes ez a viselkedes, inkabb az lenne az, amikor nem foglalkozna Veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!