Mit csináltatok ma egész nap? Elsősorban együtt élő párok férfi-női tagjait kérdezném.
Én ma voltam a piacon, hazacipeltem vagy 6 kilót. Aztán főztem, majd ablakot pucoltam és felmostam mindenhol a pvc-t, kidomestosoztam a WC-t. Aztán elmentünk a párommal bérletet venni, majd csak fél órára leültem tévézni. Aztán mosogattam, hajat mostam, és most este 20 órakor ültem le gépezni. Csak 1 órát fogok gépezni, aztán biztosan szerelmeskedünk a párommal.
Másnak is ilyen sűrű egy napja?
Én felkeltem 8.12-kor, a férjem 8.45-kor. Ő fogat mosott, közben vakarta a fenekét. Nagyjából 3 percig mosta a fogát. Utána én jöttem, két és fél percig mostam a fogamat, közben néztem a csaptelepet. Addig ő a nappaliban volt, de mindjárt megkérdezem, hogy mivel töltötte azt a két és fél percet.
Utána főztem kávét, egy percig melegedett a kávéfőző, 10 mp alatt főtt le a kávé. Kitöltöttem egyet magamnak, sok tejjel, édesítővel, egyet neki, kevés tejjel, két cukorral. Miközben ittuk rágyújtottunk. Ő nézett kifelé a fejéből, én ezzel szemben bambultam. Ekkor már 09.02 perc volt. Ekkor jött a dramaturgiai csúcspont, felállt és kiment pisilni. Ha minden igaz, 09.03-ra már végzett vele. Én továbbra is bambultam.
A történet folytatását 45325 db SMS formájában megrendelheti, csak 400 Ft+ ÁFA/SMS!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!