Mi a véleményetek a Vendel névről? És a Joakimról?
Joakim szerintem nagyon szép név! Egyáltalán nincs benne semmi nevetnivaló! Ősi Biblia név! Az én fiamat is Joakimnak hívják, és senki sem nevette ki, sőt mindenkinek tetszik! És hozzá teszem nem 6 és nem 8 általánosom van sem nekem sem a páromnak! Egyébként én soha nem rajongtam az elterjedt nevekért! Kedves ellenzők szerintetek a Máte, Bence, Bálint, Dávid mennyivel jobb név? Egy tömeg név! Mindenki ezt adja a gyerekének és szerintem ocsmány nevek! Semmi különös nincs benne, a szülök mennek a tömeg után!
Az én gyerekem nem tömeg gyerek, így a neve is ritkább!
Vendel ismerősöm nekem is van és nagyon tetszik a név! Őt Vendinek becézzük!
Annyi a gond vele amúgy, hogy nekem is van egy ismerősöm, akinek a lányát Zoénak hívják. Ahogy szóba kerül vele ez, és valaki olyan is részt vesz a beszélgetésben, aki nem ismeri a lányát, mindig ez az első kérdése, hogy "és ő lány, vagy fiú?"
Na ez a gond vele
Utolsónak:
Most attól függetlenül,hogy tettszik-e a Joakim név vagy sem,az a véleményem,hogy ezen az alapon nem lenne jó választás az Adolf név sem,Sztálin miatt a József sem,sőt Rákosi miatt a Mátyás sem.
Most őszintén ki nem szarja le,hogy egy tömeggyilkos idiótát is így hívtak 70 évvel ezelőtt,ráadásul szerintem rajtad kívül max 3 embernek ha eszébe jut ez az asszociáció,nekik is csak azért mert beleásták magukat a 2.vh.-s történelembe vagy most láttak az illetőről egy doku filmet a Discoveryn.
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 06-20 20:33
És neked miért fáj a véleményem??? Egyébként, az általad felsorolt egyik nevet sem adnám egyik gyerekemnek sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!