Mi a véleményetek a Vendel névről? És a Joakimról?
Ha nagyon ki akarsz b*szni a gyerekeddel és nem érdekel, hogy mások röhögnek rajtatok, akkor nyugodtan nevezd csak el őt így.
Ha én nagyon ragaszkodnék valamihez, akkor max. második névként adnám neki, elsőnek meg valami normálisat.
Vendel egyszerű akár a Béla.
"A Joakim [1] férfinév a héber névből származik. Jelentése: Jahve felemel."
Köszönöm a válaszokat. A párom hívják Vendelnek (nem, nem a videóban linkelt pár vagyunk :D:D), ezért voltam kíváncsi a véleményekre. A fiunkat tuti így fogják hívni, ez nem kérdés.
Egyébként vicces, hogy mennyien gondolják azt, hogy kicseszés egy ilyen név. Én anno azt tapasztaltam, hogy ha valakiről a suliban eldöntik, hogy utálják, akárhogy is hívják, találnak rá gúnynevet. Ha meg nem, akkor hívhatják Kiskertszélénnyílófehérrozmaringszálnak, akkor sem fogják cikizni a neve miatt. Egyébként a párommal pont ez van, helyes gyerek volt és mindig könnyen be tudott illeszkedni a társaságba (ma is mindig a társaság középpontja), és soha nem csúfolták a neve miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!