Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Vendel...

Mi a véleményetek a Vendel névről? És a Joakimról?

Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 13:19
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Van egy Vendel nevű ismerősöm, aki orvos. A Vendelről nekem is a vedel jut eszembe. Elég ritka nevek, és elég furcsán is hangzanak. A Joakim nem rossz.
2011. jan. 8. 13:39
 12/36 anonim ***** válasza:
nem tetszenek..:D
2011. jan. 8. 13:44
 13/36 anonim ***** válasza:
0%

Ha nagyon ki akarsz b*szni a gyerekeddel és nem érdekel, hogy mások röhögnek rajtatok, akkor nyugodtan nevezd csak el őt így.

Ha én nagyon ragaszkodnék valamihez, akkor max. második névként adnám neki, elsőnek meg valami normálisat.

2011. jan. 8. 13:45
 14/36 anonim ***** válasza:
Nem tetszik egyik sem.
2011. jan. 8. 13:54
 15/36 anonim ***** válasza:

Vendel egyszerű akár a Béla.

"A Joakim [1] férfinév a héber névből származik. Jelentése: Jahve felemel."

2011. jan. 8. 13:59
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Rettentő unalmas óránként extrém neveket olvasgatni.
2011. jan. 8. 13:59
 17/36 anonim ***** válasza:
akkor a joakim ról csak nekem jutott eszembe Joachim Löw német fociedző? :D
2011. jan. 8. 14:01
 18/36 anonim ***** válasza:
Nekem van egy Vendel ismerősőm,de én ne adnám a gyerekemnek olyan merev név...A joakim nem tetszik,olyan németesen hangzik...
2011. jan. 8. 14:07
 19/36 anonim ***** válasza:
64 % nincs igazad ez nem a tanulmányi eredménytől függ diplomás ismerőseim gyereküket Zizinek nevezték el(szegénnyel jól kicsesztek)...
2011. jan. 8. 14:09
 20/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. A párom hívják Vendelnek (nem, nem a videóban linkelt pár vagyunk :D:D), ezért voltam kíváncsi a véleményekre. A fiunkat tuti így fogják hívni, ez nem kérdés.

Egyébként vicces, hogy mennyien gondolják azt, hogy kicseszés egy ilyen név. Én anno azt tapasztaltam, hogy ha valakiről a suliban eldöntik, hogy utálják, akárhogy is hívják, találnak rá gúnynevet. Ha meg nem, akkor hívhatják Kiskertszélénnyílófehérrozmaringszálnak, akkor sem fogják cikizni a neve miatt. Egyébként a párommal pont ez van, helyes gyerek volt és mindig könnyen be tudott illeszkedni a társaságba (ma is mindig a társaság középpontja), és soha nem csúfolták a neve miatt.

2011. jan. 8. 14:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!