Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Vendel...

Mi a véleményetek a Vendel névről? És a Joakimról?

Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 13:19
1 2 3 4
 21/36 BlackSword ***** válasza:
71%
Ha száz gyerekem lenne, akkor sem adnám egyiket sem egyiknek sem...
2011. jan. 8. 15:26
 22/36 anonim ***** válasza:
61%
Borzasztó. Talán a röhejes a legjobb szó a Vendelre, Joakim egyszerűen gáz.
2011. jan. 8. 16:47
 23/36 anonim ***** válasza:
45%

Én is szerelmes voltam a Joachim(én igy tudom,hogy igy kell leirni) névbe:)

Bár én temetőbe láttam a sírra írva...a családnak valamiért nem tetszett az ötlet:D

2011. jan. 8. 18:47
 24/36 anonim ***** válasza:
37%
nem jók, ne rontsd el a gyerek életét még a megszületése előtt.
2011. jan. 11. 19:52
 25/36 anonim ***** válasza:
Nekem se tetszenek, sorry.
2011. jan. 11. 23:43
 26/36 anonim ***** válasza:
0%
Azt, hogy szar nevek, és szánom a szüleit annak, aki így nevezte a gyermekét. Minek kell ilyen neveket adni a gyerekeknek? Becézni sem lehet őket. Miért ezzel akartok kitünni, hogy a lehető legritkább, legkacifántosabb nevet adjátok neki? Miért teszitek ki annak, hogy ha akármikor bemutatkozik valakinek, az legyen az első, hogy azon gondolkodjanak el, hogy miféle név ez?
2011. jan. 12. 10:27
 27/36 anonim ***** válasza:
2011. jan. 12. 15:11
 28/36 anonim ***** válasza:
23%
fúj
2011. jan. 12. 15:23
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

"Ha ilyen nevű emberrel találkoznék, elgondolkoznék, hogy a szüleinek vajon nyolc vagy hat osztálya van...Mindig az aluliskolázottak adnak ilyen neveket, érettségizett, diplomás vagy egyéb módon értelmes, intelligens ember SOHA!"

Barátom elég ostoba ember lehetsz,ha valakinek a nevéből arra következtetsz,hogy a szülei tanulatlan cigányok,buták vagy agyhalottak.Ezen az alapon,ha valakit Erzsébetnek,Margitnak,Józsefnek hívnak,akkor feltételezhető,hogy a szülei ostoba parasztok,mert ezeket a neveket elsősorban a falvakban adják(ma már).

CSőlátó idióta...

2011. jan. 31. 01:17
 30/36 anonim ***** válasza:
48%

Joakim lesz a második keresztneve?

Az jó, mert ha már nagyon utálja a Vendelt, akkor majd Joakimnak is bemutatkozhat...

És mi lesz a vezetékneve, Weiss?

2011. jan. 31. 01:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!