Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak anyának, ha...

Mit mondjak anyának, ha hármast kaptam természetismeretből?

Figyelt kérdés

Így sem állok túl jól természetismeretből, egyszerűen túl sok mindent kell megjegyezni, aminek a nagy része ráadásul még felesleges is.

Erre a term.ism. témazáróra tanultam a legtöbbet, mert nagyon szerettem volna már ötöst kapni és szinte biztos voltam benne, hogy ötös lesz. Miután megírtam, azt gondoltam, négyes lesz, de ma kiosztották és hármas.

Pedig a többi tantárgyból (kivéve tesi) ötös vagyok (matekból és angolból szín(!)ötös).

Anya nem szereti, ha rosszabb jegyet kapok ötösnél (én sem). Ha tesiből kapok rossz jegyet, azért nem haragszik, de ez a hármas nem fog neki tetszeni... :S

Kijavítani nem tudom, a tanár szigorú és még jól meg is alázna, hogy mit képzelek, javítani?!

12/L

2011. jan. 7. 14:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egyszerűen mondd el anyukádnak, hogy 3-ast kaptál annak ellenére, hogy sokat tanultál. És mondd hogy igyekszel javítani. Ha valóban sokat készültél a dolgozatra nem hiszem, hogy meg fog büntetni.
2011. jan. 7. 15:58
 12/16 anonim ***** válasza:

De örülnék a 2nek..

Úgy néz ki eléggé jó tanuló vagy még akkor is ha ez nem igazán megy.Nagyon sokat tanultál rá,ezt biztos édesanyád is tudja,ezért nem fog haragudni rád.

2011. jan. 7. 16:04
 13/16 anonim ***** válasza:
ja a természetismeret baromi felesleges :S ...kár hogy a legtöbb gyerek lassan a fűt nem tudja a fától megkülönböztetni vagy nem tudja hány lába van a csirkének stb....
2011. jan. 7. 17:04
 14/16 A kérdező kommentje:
Na és szerinted az baromi fontos, hogy hol milyen ásványkincsek vannak, milyen állatokat tenyésztenek pölö a kisalföldön, stb...?
2011. jan. 7. 19:38
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
amúgy szerintem tök érdekes a gazdaságföci :) de szard már le ! Gimiben úgysem fogsz tudni minden órára.Szard már le :)
2011. jan. 7. 19:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Na jó. Én azért nem mondom, hogy sz*rd le, de ne is görcsölj rajta. Mindenkinek más ugye az érdeklődési köre. Ha jól sejtem, hatodik osztályos lehetsz. Tehát ez az utolsó éved ezzel tantárggyal. Onnantól már feloszlik. Az azért másabb, meg az is lehet, hogy egy új tanár teljesen mást tud kihozni belőled. Az is sokat számít...Bár az kétségtelenül igaz, hogy ha nem természettudományos szakra mész tovább, akkor tényleg nem nézi senki sem. Én inkább a felvételi tantárgyakra koncentrálnék a helyedben.
2011. jan. 9. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!