Mit mondjak anyának, ha hármast kaptam természetismeretből?
Így sem állok túl jól természetismeretből, egyszerűen túl sok mindent kell megjegyezni, aminek a nagy része ráadásul még felesleges is.
Erre a term.ism. témazáróra tanultam a legtöbbet, mert nagyon szerettem volna már ötöst kapni és szinte biztos voltam benne, hogy ötös lesz. Miután megírtam, azt gondoltam, négyes lesz, de ma kiosztották és hármas.
Pedig a többi tantárgyból (kivéve tesi) ötös vagyok (matekból és angolból szín(!)ötös).
Anya nem szereti, ha rosszabb jegyet kapok ötösnél (én sem). Ha tesiből kapok rossz jegyet, azért nem haragszik, de ez a hármas nem fog neki tetszeni... :S
Kijavítani nem tudom, a tanár szigorú és még jól meg is alázna, hogy mit képzelek, javítani?!
12/L
Szia! Nincs olyan ember, aki mindig mindenből ötöst kap. Nem erősséged a természetismeret, nem dőlt össze a világ, nem kell érettségizned belőle később és nem is kell biológusnak lenned, nyugi.
Mondd el neki nyugodtan :) Biztosan nem harapja le a fejed :)
Az biztos, hogy a kettes a legszebb jegy :DDD
Úgy örültem a kémia 2esemnek mint majom a farkának :DDD
Később úgy is csak az érettségi tárgyak számítanak. Egyetemen már csak egy alaptétel van: a kettes a legjobb jegy, annál már csak szebb van.
Egyébként átérzem a helyzeted, én is szarul éreztem magam általánosban, amikor hármast kaptam.
Hé figyejjé má Mutter! Jó híröm van! Hármas lött a törmészetrajz! Örűsz-e nékije? Mé nem ötös? Há me nem a szaporodásrú tanútunk.
Mi vacsi Mutteer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!