Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 1, Nőnek vagy lánynak érzed/mo...

1, Nőnek vagy lánynak érzed/mondod magad a jelenlegi életkorodban? 2, Hány éves vagy? 3, Szerinted meddig számít fiatalnak egy nő?

Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 00:46
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

1.lánynak

2.16

3.35

2011. jan. 7. 20:29
 32/41 anonim ***** válasza:

lány

15

35-ig.

2011. jan. 8. 13:32
 33/41 anonim ***** válasza:

1. én nőnek érzem magam...a férfiak is úgy tekintenek rám, és a sors úgy akarta, h hamar megkomolyodjak, de lányt írok megszokásból

2. 20

3. addig számít fiatalnak, amíg romlatlan, nem veszítette el a gyermeki énjét, felhőtlenül tud örülni, és nem kell saját magáról gondoskodnia

2011. jan. 9. 21:33
 34/41 anonim ***** válasza:

1. Jó kérdés...A szüleim már nem élnek, hamar fel kellett nőnöm. Néha azt érzem, hogy érettebb vagyok a koromnál, máskor meg azt hogy gyerek vagyok még. De inkább lánynak.

2. 22 vagyok.

3. Kb 40-45 éves korig. De amúgy nagyon sokat számít, hogy valakinek van-e gyereke, és mekkora. Az egyik ismerősöm 40 évesen szült, most 45 éves, és nagyon fiatalos. Akinek 45 évesen, 20 éves gyereke van, az meg már nem annyira fiatalos. Sztem egy kisgyerek megfiatalítja a nőket.

2011. jan. 9. 21:35
 35/41 anonim ***** válasza:

1. én inkább lánynak – hiába van teljesen jó férjjelölt tündér pasim, folyton új impulzusokra vágyom, bár ez lehet, hogy sosem fog változni:(

amúgy meg szülőkkel lakom

2. 25

3. ameddig úgy viselkedik és annak érzi magát – akár saját lábra állt, netán gyerekei vannak, akár nem

pl. unokatesóm 35 éves, 2 gyereke van, és elképesztően jó néz ki, igazi bombázó, és kimondottan csajszis (nem a szöszi-pics@s vonal, hanem a talpraesett fiatalossága, humora)

2011. jan. 9. 21:59
 36/41 anonim ***** válasza:

1. Nőnek érzem magam.

2. 18

3 Ameddig annak érzi magát, de általában szerintem olyan 35 éves korig.

2011. jan. 9. 23:21
 37/41 anonim ***** válasza:

1. kor szerint nőnek, de sok gesztusban, poénkodásnál lánynak

2. 32

3. belül ameddig fiatalnak érzi magát, kivül ameddig nem lesz láthatóan ráncos pl a nyaka, ez kor függő

2011. jan. 9. 23:49
 38/41 anonim válasza:

15 éves vagyok és egy kislánynak mondanám magam lelkileg, testileg idősebbnek, fejlettnek.

Addig számít fiatalnak amég egy nő úgy érzi magát, ad a külsejére,ápolt, és kellő önbizalommal rendelkezik. Ha kort kéne mondanom mindenképpen akkor azt mondanám h 35-38 az még fiatal : ]

2011. jan. 9. 23:55
 39/41 anonim ***** válasza:
Én 29 vagyok,van egy 5 éves kislányom,a párommal élettársak vagyunk.A külvilág fiatal nőnek titulál,de igazából lánynak érzem magam (nem viselkedésileg),nem is nézek ki többnek kb.22-nél.Az éveim száma kezd megijeszteni,de igazából legbelül úgy érzem magam,mint 20 évesen ;-).
2011. jan. 10. 06:16
 40/41 anonim ***** válasza:

1. Nonek

2. 19

3. Kulso szemlelokent amig eltudja velem hitetni, hogy fiatal (anelkul, hogy nevetsegesse tenne magat) a magam reszerol pedig, ahogy en erzem magam mind fizaikailag es lelkileg.

Attol, hogy nonek mondom magam meg nem vagyok sem besavanyodott, sem merev. Egyszeruen sose voltam vihoraszo, lazado tipus, altalaban ugy cselekszek, hogy oka/ertelme van a dolognak. Magamat ellatom, jelenleg kulfoldon dolgozom, van erkolcsi normam es a targyi javak fele is ugyesen haladok, barmilyen kulso segitseg nelkul. Nem vagyok tul finomkodo es farmert is hordok, de neha szeretek felvenni szoknyat es finom, csipke, barackszinu felsoket. En ezt nem erzem gondnak, ahogy a masik vegletet sem, mindenkinek van egy eresi ideje, amit tiszteletben kell tartani.

2011. jan. 10. 10:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.