Házasság után "kötelező" minden egyes percet a másikkal tölteni?
Figyelt kérdés
Egy másik kérdés olvasása során vetődött fel bennem, hogy sokan úgy gondolják, a házasság arról szól, hogy minden időt együtt kell tölteni. Mi van azokkal, akiknek néha szükségük van egyedüllétre (akár napi fél óra)? Nálatok mi a norma, mi az igény?2011. jan. 6. 22:06
11/13 anonim válasza:
Üdvözöllek a szerencsés feleségek klubjában! Több szempontból is szerencséd van a férjeddel. Egyrészről azért, mert tanul, képezi magát. Másrészről azért, mert megérti, hogy szükséged van néha magányra, és ráérez, mikor menjen át hozzád, mikor lepjen meg. Egyáltalán eszébe jut, hogy átmenjen hozzád. És azt se felejtsd el, hogy van munkád a suli mellett. És a férjed tolerálja, hogy ennyi dolgod van. Én már szóltam hozzá ehhez a kérdéshez, én még nem vagyok férjnél, de együtt élünk. Én is szerencsés vagyok a párommal. Ő ugyan nem tanul, de házitündérkedik. :) Tud főzni, tudja, hogy működik a mosógép, a felmosószett.
12/13 anonim válasza:
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:27
Akkor te intézményként gondolsz rá ezekszerint, és nem ez életed részeként :)
13/13 anonim válasza:
Nem! Sőt! Anno a férjemmel, már akkor megbeszéltük ezt,hogy igenis kell külön lenni! Ő is és én is eléggé önálló személyiségek vagyunk, nem szeretnénk "megfojtani" a másikat! Sokat vagyunk együtt, de vannak külön programok is!
Én pl. most a nyáron elmentem 3 napra a barátnőimmel a Balatonra! Semmi gond nem volt ebből! Vannak neki is fiús bulik, nekem is lányosak, meg vannak a közös dolgok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!