Hány évig voltál egyedül, mire rátaláltál az igazira? Hány éves vagy most? Akkor hány éves voltál?
49/N vagyok. Eddig úgy alakult, h aki kellett volna annak én nem kellettem, aki meg ragadt rám, az a fenébe kívántam.
Két éve kötöttem házasságot(elsőt..)akkor azt hittem, megtaláltam az igazit.
Mostmár bizton tudom, nagyot tévedtem.
Mondhatjátok, talán válogatós, igényes vagyok, voltam, de sajna nem.Egyszerű, emberi értékekre fogékony normális,józan pasit kerestem világéletemben. Akik jöttek: öntörvényű, alkoholista-ebből 2 is volt-hazug,szélhámos..stb...
talán velem van a baj...rossz korban élek:)
29évessen találtam rá, de 38éves koromra vége lett a kapcsolatunknak. Azt gondolom, hogy esélyem sincs találni egy hasonlóan jó, vagy jobb társat.
Pedig gyerek nem lett, és azt hiszem, ezzel le is maradtam arról, hogy valaha is legyen családom.
49/N -nek:
De van ilyen férfi, példának okáért én. Nem reklámozom magam, csak van önismeretem. Az a baj, hogy a hozzám hasonlókat lenézik a nők, vagy észre sem veszik. Pedig jóképű vagyok, sportos, dolgos, nem iszom, odaadó tudok lenni, de nem vagyok gazdag, nagyképű, csak átlagos sok mindenben, és nem igyekezek mindig a reflektorfényben lenni. A nők ált. észre se vesznek. De hát én sem falom a nőket, mindig a nagy őt keresem.
Talán ezért nem látod az ilyeneket, mert a szemedben looserek.
Ez a ti nagy tragédiátok, nők és még csak nem is veszitek észre.
A 20as éveim elején már azt hittem megtaláltam, de csak délibáb volt, azóta még egyszer, de benne is csalódtam.
Lehet, hogy nincs is igazi?
Aláírás: egy 30 körüli férfi
Én is olyan férfi vagyok, mint az előző hozzászóló, de nekem is az a tapasztalatom, hogy a nők többsége szerint egy férfi nem ilyen.
Ennek ellenére már találtam olyan nőt, akivel éveken át vitamentesen, szeretettben együtt éltünk, de ritkák az ilyen típusú nők, nehéz öket megtalálni.
39.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!