Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évig voltál egyedül,...

Hány évig voltál egyedül, mire rátaláltál az igazira? Hány éves vagy most? Akkor hány éves voltál?

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 20:57
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
92%

Nem hibáztatom egyedül őt, egyszerűen nem figyeltünk eléggé egymásra. Kicsit önzők lettünk a kapcsolatunkban, türelmetlenek és abszolut nem toleráltuk egymás hülyeségeit. A végén már büntettük egymást mindenért.

Pedig hogy szerettem!!! (szeretem?)

2011. jan. 6. 21:47
 22/44 anonim ***** válasza:

21 éves Férfi vagyok, de még nem találtam rá az igazira.

Volt, hogy azt hittem, de tévedtem.

Abszolut nem bánom, hogy egyedül vagyok, bár egy utazó társ jó lenne, mert egyedül nincs kedvem utazni.

2011. jan. 6. 21:51
 23/44 anonim ***** válasza:
Sok kapcsolat-szerűségem volt, rendre pofára estem. Pont, amikor feladtam, 24 évesen találkoztam valakivel. Volt néhány szakítás (válás után volt, kivsit még megkergülve), majd mégis egymásra találtunk, most már a férjem. 4 éve tart és remélem még jó sokáig fog :)
2011. jan. 6. 21:59
 24/44 anonim ***** válasza:
Igazán egyedül én sem voltam soha,volt,hogy nem volt pasim,de akkor nem is kellett. Aztán 19 évesen megismertem a későbbi férjemet. Akkor sem kerestem,jött,és boldoggá tettük egymást. Most 23 évesek vagyunk, remélem majd 40 év múlva is azt mondjuk egymásra,hogy "ő,az igazi":)
2011. jan. 6. 22:48
 25/44 anonim ***** válasza:
91%
39 éves nő vagyok, 8 hónapja voltam egyedül, amikor megtaláltam az igazit 13 évvel ezelőtt. Egyébként még mindig ő a nagy Ő, és ebben egyre biztosabb vagyok! :-)
2011. jan. 6. 23:19
 26/44 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen jöttem össze a párommal, ő az első, így nem volt előtte magány.. nem is vágytam még kapcsolatra. 7 éve együtt vagyunk, és már az első hétben egyértelmű volt, hogy egy kincs, és megtaláltuk egymás feleit. Azóta is szeretjük egymást.
2011. jan. 7. 06:08
 27/44 anonim ***** válasza:
100%
19évesen találtam rá az én drága férjemre. most 27vagyok és még mindig együtt vagyunk. :) Előtte sem voltam nagyon egyedül talán pár hónapot.
2011. jan. 7. 09:04
 28/44 anonim ***** válasza:
53%

Sosem voltam egyedül, mint "gyönyörü nö" (én nem tartom magam annak csak mások engem), akit akartam megkaptam (1 kivétellel), de mindegyiknél rájöttem, hogy nem ö kell nekem.

21 voltam mikor megismertem a férjemet. Szerelem volt elsö látásra. A férjem annyira tökéletes számomra, hogy 3 hónap járás után gyereket akartam töle, most van egy kislányunk. Még mindig ö az igazi számomra és még mindig szerelmes vagyok belé. 23 vagyok.

2011. jan. 7. 10:39
 29/44 anonim ***** válasza:
Jó kérdés.. én 2,5 évvel ezelőtt éreztem úgy 2,5 évig ,sőt talán picit most is,h nekem ő a másik felem..aztán ketté váltak útjaink.. de még néha kontaktolunk és érzem,h nem tette még ő sem túl magát teljesen.. nekem nagyon nehéz volt utána, de most van vkim, próbálkozom,adtam esélyt egy újnak.. hát majd meglátjuk,ha úgy akarja az élet,úgy is vissza sodor hozzá..
2011. jan. 8. 01:52
 30/44 anonim ***** válasza:

Van, kinek az az igazi, aki mindenben olyan, amilyennek szeretné, az ilyen ábrándozó nagyot fog csalódni, újra és újra. Az ilyen embereknek nagy Ő jelöltjeik vannak, évek múlva pedig siránkoznak, hogy csalódtak.

Előbb utóbb lehull az általunk ráképzelt maszk és rajtunk áll, el tudjuk-e fogadni olyannak, amilyen valójában, tudunk-e hozzá alkalmazkodni. Ez egy folyamat, egyre többet tudunk meg a másikról, sorban jönnek az újabb szituációk, élethelyzetek, s a másik vagy jelesre vizsgázik, vagy elbukik a saját mércénk szerint ezeken a próbákon.

Nekem több igazim is volt, mert a szerelem mellett minden esetben megvolt bennem az alkalmazkodásra való hajlam. Csak én nem voltam mások igazija, mert csak önzőkkel hozott össze a sors. Megannyi tönkrement kapcsolat, sajnos mindig rosszul választok. 32f

2011. jan. 8. 21:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!