Hány évig voltál egyedül, mire rátaláltál az igazira? Hány éves vagy most? Akkor hány éves voltál?
Nem hibáztatom egyedül őt, egyszerűen nem figyeltünk eléggé egymásra. Kicsit önzők lettünk a kapcsolatunkban, türelmetlenek és abszolut nem toleráltuk egymás hülyeségeit. A végén már büntettük egymást mindenért.
Pedig hogy szerettem!!! (szeretem?)
21 éves Férfi vagyok, de még nem találtam rá az igazira.
Volt, hogy azt hittem, de tévedtem.
Abszolut nem bánom, hogy egyedül vagyok, bár egy utazó társ jó lenne, mert egyedül nincs kedvem utazni.
Sosem voltam egyedül, mint "gyönyörü nö" (én nem tartom magam annak csak mások engem), akit akartam megkaptam (1 kivétellel), de mindegyiknél rájöttem, hogy nem ö kell nekem.
21 voltam mikor megismertem a férjemet. Szerelem volt elsö látásra. A férjem annyira tökéletes számomra, hogy 3 hónap járás után gyereket akartam töle, most van egy kislányunk. Még mindig ö az igazi számomra és még mindig szerelmes vagyok belé. 23 vagyok.
Van, kinek az az igazi, aki mindenben olyan, amilyennek szeretné, az ilyen ábrándozó nagyot fog csalódni, újra és újra. Az ilyen embereknek nagy Ő jelöltjeik vannak, évek múlva pedig siránkoznak, hogy csalódtak.
Előbb utóbb lehull az általunk ráképzelt maszk és rajtunk áll, el tudjuk-e fogadni olyannak, amilyen valójában, tudunk-e hozzá alkalmazkodni. Ez egy folyamat, egyre többet tudunk meg a másikról, sorban jönnek az újabb szituációk, élethelyzetek, s a másik vagy jelesre vizsgázik, vagy elbukik a saját mércénk szerint ezeken a próbákon.
Nekem több igazim is volt, mert a szerelem mellett minden esetben megvolt bennem az alkalmazkodásra való hajlam. Csak én nem voltam mások igazija, mert csak önzőkkel hozott össze a sors. Megannyi tönkrement kapcsolat, sajnos mindig rosszul választok. 32f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!