Hány évig voltál egyedül, mire rátaláltál az igazira? Hány éves vagy most? Akkor hány éves voltál?
16 és fél voltam, amikor megismertem.
17 múltam, amikor összejöttünk.
23 és fél vagyok, még mindig együtt vagyunk.
Nekem Ő az igazi.
Tulajdonképpen 29 évet vártam rá. Volt előtte egy nagy plátói szerelmem, aztán egy élettársam, akivel inkább csak barátok voltunk, szóval mondhatom, hogy 29 éven át voltam társ nélkül.
1,5 éven át tudtam, hogy ez az amire mindig vágytam.
Most 33 leszek hamarosan, de már újra magányos vagyok, elvesztettem Őt, pedig itt van néhány méterre tőlem. Tudom, hogy soha nem leszünk már igazán boldogok. És tudom, hogy Ő igazi volt nekem, de elrontottuk. Talán még csak nem is tehetünk róla.
20 évet vártam. 13 hónapja vagyunk együtt.
21/L
32/F-fel értek egyet.
Nem hiszek a misztikus nekem "rendelt" nagy Ő-ben.
29 éves vagyok, és most vagyok először úgy kapcsolatban, hogy szerelmes is vagyok. Vannak problémáink (kisebb dolgok), de alapvető dolgokban egyetértünk, és valahogy nem ábrándultam ki még eddig.
Korábban akikbe szerelmes voltam, noha tetszettem nekik, szexben benne is lettek volna (ha belemegyek járás nélkül! de nem!) - nem akartak velem normális kapcsolatot.
Így olyanokkal alakítottam ki kapcsolatot, akik nyomultak rám, "próbáljuk meg" alapon. Nyilván ma már nem tenném. Semmi jó nem sül ki az ilyesmiből. Sajnálom is, hogy ezeket az embereket megbántottam, illetve bántottuk egymást.
Közben sokat voltam egyedül, 1-2 éveket többször is. Sajnos ezt untam meg mindig és mentem bele olyan kapcsolatokba, ahol csak szimpátia volt, lángolás nem...
Én a 21.szülinapom előtt jártam pár hónappal,épp egy szakítás után 4 nappal,amikor találkoztam VELE!!!Ő akkor töltötte be a 19-et.Megfogott,hogy nem olyan komolytalan,mint a többi hasonló korú srcá,többnek is néztem,legalább 24-nek tűnt,iszonyú jó pasi,és szerencsére kölcsönös volt a vonzalom.Azóta is tart,most februárban lesz 3 éve.Nagyon szeretjük egymást,már az elején éreztük,hogy ez egy különleges kapcsolat,2 hete voltunk együtt és írt nekem egy verset,azelőtt soha senkitől nem kaptam ilyet :)Vele mentem el először kettesben nyaralni.Együtt élünk,tervezzük a jövőnket,4-5 év múlva babát szeretnénk,addig meg kiélvezzük,hogy fiatalok vagyunk,szerencsések,és utazgatunk,kirándulunk.Előtte is voltak hoszabb kapcsolataim,1,5 évesek (2),de visszagondolva,nem voltam szerelmes,csak azt hittem,de hamar kiábrándultam...
Aki még nem találta meg a párját,ne adja fel,mindenkinek van egy párja valahol,és találkozni fog vele,tuti....Én most 23/L,Ő 22 lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!