Hány évig voltál egyedül, mire rátaláltál az igazira? Hány éves vagy most? Akkor hány éves voltál?
Soha nem volt igazi kapcsolatom, mert féltem a kötöttségektől, nem akartam semmi komolyba beleugrani, mert nem lett volna kivel.
Aztán jött ő, és új reményt ígért. Mert szeretem, mert ő jelenti az életet.
22 vagyok, két éve vagyunk együtt.
18 éves koromig nem volt senkim, aztán jött 1 srác, akibe nagyon beleszerettem, és aki csak kihasznált, irtó nagyot csalódtam. Után volt 4 3-4 hetes kapcsolatom, pár kalandom. Fél évee viszont találkoztam egy 37 éves férfival, akivel mindent meg tudok beszélni, és nagyon szeretjük egymást. Azt gondolom, ilyen, h igazi nincs, mert az ember több emberrel is boldog lehet- teljesen attól függ, h a sok hozzáillő közül melyikkel találkozik, és melyikkel sikerül szorosabb kapcsolatot kialakítani.
Hozzáteszem, egy igazán jó kapcsolatban működik a lemondás, alkalmazkodás, kompromisszum mindkét fél részéről. A párom külföldön él, és hajlandó lett ideköltözni a kedvemért, de megbeszéltük, h én megyek.
Az a fontos, h nem szabad elkeseredni, mert a szerelem tényleg akkor jön, ha már tényleg, teljesen lemondtál róla, és tökéletesen boldog vagy egyedül. :) 20/L
23 éves voltam amikor rátaláltam az igazira. Újabb 23 év után rájöttem, hogy nem az igazira találtam rá.
46 Ffi
Egy éve tudom, hogy ki az igazi a számomra. Korábban több hosszabb-rövidebb kapcsolatom volt. Talán egy volt, akire azt hittem, hogy lehet az én nagyŐ-m, de végül szerencsére még időben rájöttem, hogy nem, így most boldog vagyok. :)
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!