Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évig voltál egyedül,...

Hány évig voltál egyedül, mire rátaláltál az igazira? Hány éves vagy most? Akkor hány éves voltál?

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 20:57
1 2 3 4 5
 11/44 Madmax12 ***** válasza:
39%
Fiatalon találtam rá az igazira,6 éves voltam,most 36 vagyok,és még mindig ő az igazi,csak hallani sem akar rólam.Sajnos!
2011. jan. 6. 21:16
 12/44 vidaam válasza:
ennyi!!
2011. jan. 6. 21:19
 13/44 vidaam válasza:
Amugy annyira elvagytok csöggedve! de miért nem kellene ám!! sosem tudhatjátok mikor talál meg az ámor titeket is ,csak eddig mindig mellé fogtatok ,de nyugi én tudom rátaláltok majd és nincs olyan messze ám!
2011. jan. 6. 21:21
 14/44 anonim ***** válasza:
Köszi a bíztatást! :)
2011. jan. 6. 21:21
 15/44 anonim ***** válasza:
51%
Sosem voltam egyedül, de a harmadik házasságommal, 37 évesen találtam meg az igazit!
2011. jan. 6. 21:22
 16/44 anonim ***** válasza:

Soha nem volt igazi kapcsolatom, mert féltem a kötöttségektől, nem akartam semmi komolyba beleugrani, mert nem lett volna kivel.

Aztán jött ő, és új reményt ígért. Mert szeretem, mert ő jelenti az életet.

22 vagyok, két éve vagyunk együtt.

2011. jan. 6. 21:32
 17/44 anonim ***** válasza:
100%

18 éves koromig nem volt senkim, aztán jött 1 srác, akibe nagyon beleszerettem, és aki csak kihasznált, irtó nagyot csalódtam. Után volt 4 3-4 hetes kapcsolatom, pár kalandom. Fél évee viszont találkoztam egy 37 éves férfival, akivel mindent meg tudok beszélni, és nagyon szeretjük egymást. Azt gondolom, ilyen, h igazi nincs, mert az ember több emberrel is boldog lehet- teljesen attól függ, h a sok hozzáillő közül melyikkel találkozik, és melyikkel sikerül szorosabb kapcsolatot kialakítani.

Hozzáteszem, egy igazán jó kapcsolatban működik a lemondás, alkalmazkodás, kompromisszum mindkét fél részéről. A párom külföldön él, és hajlandó lett ideköltözni a kedvemért, de megbeszéltük, h én megyek.

Az a fontos, h nem szabad elkeseredni, mert a szerelem tényleg akkor jön, ha már tényleg, teljesen lemondtál róla, és tökéletesen boldog vagy egyedül. :) 20/L

2011. jan. 6. 21:35
 18/44 anonim ***** válasza:

23 éves voltam amikor rátaláltam az igazira. Újabb 23 év után rájöttem, hogy nem az igazira találtam rá.

46 Ffi

2011. jan. 6. 21:37
 19/44 A kérdező kommentje:
21:37-es! Mi kellett ahhoz, hogy rájöjj, hogy nem ő az igazi? Egy más valaki, vagy más kapcsán jöttél rá?
2011. jan. 6. 21:42
 20/44 anonim ***** válasza:

Egy éve tudom, hogy ki az igazi a számomra. Korábban több hosszabb-rövidebb kapcsolatom volt. Talán egy volt, akire azt hittem, hogy lehet az én nagyŐ-m, de végül szerencsére még időben rájöttem, hogy nem, így most boldog vagyok. :)

28N

2011. jan. 6. 21:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!