Ha most meghalnátok, hány ember lenne a temetéseteken?
Figyelt kérdés
Tudom, morbid kérdés, de érdekel.2011. jan. 3. 19:54
21/26 anonim válasza:
Régebben azt olvastam valahol hogy "mindegy mennyire vagy közismert és hány barátod van, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg".
22/26 anonim válasza:
Fogalmam sincs, de nem is érdekel... nem akarok temetést.
23/26 anonim válasza:
Szerintem kb. 20-25 ember, de nekem akkor már nem számítana. Egyébként nem a kérdés morbid, hanem az, hogy sokan azok közül, akik ott feszítenének a temetésen, mennyire magára hagyják az embert, amíg él és szüksége lenne a többiekre...
24/26 anonim válasza:
50-60-an... de ezek közül ha 3 lenne olyan, aki ismert és szeretett is... a többi csak azért lenne ott, nehogy megszólják, hogy nem jött el.......
26/26 anonim válasza:
én is 20-ra saccolom...(ilyenkor szeretnék egy kicsit meghalni, hogy lássam kinek vagyok fontos igazán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!