Ha most meghalnátok, hány ember lenne a temetéseteken?
Figyelt kérdés
Tudom, morbid kérdés, de érdekel.2011. jan. 3. 19:54
11/26 anonim válasza:
Jó kérdés. Akikben biztos vagyok, az 11 (anyu, apu, öcsi, unokatesómék családja-ők vannak 4-en, legjobb bnőm és szülei, illetve egy másik bnőm)... (az lehet, hogy az illem kedvéért, meg hogy azt mutassák, milyen tökéletesek, apa rokonságából jönnének emberek, de én nem bánnám, ha nem lennének ott...)
12/26 anonim válasza:
Az enyémre nem sokan, de, remélem, h minnél előbb.
14/26 anonim válasza:
Attol fugg, hogy postolja-e valaki Facebookra vagy nem...
Ha igen, akkor kb. 50-en, ha nem akkor 4-en.
(:
15/26 anonim válasza:
Jo kérdés. kishitü vagyok, kb.20-ra saccolom.
16/26 anonim válasza:
Sokan! Mindenki meg akarna bizonyosodni róla, hogy tutira ott is maradok! :D
17/26 anonim válasza:
Fú ezen már én is goldolkodtam, nem is olyan régen. Nem is az érdekelt, hogy hányan lennének, hanem hogy a régi szerelmem el-e jonne, meg kik jonnének a barátnok kozul, suliból, kolléganoim kozul melyik. Ez érdekelne.
Amúgy meg gondolom, hogy elég sokan, a faluban mindenki ismer, 100 fo feletti részvétellel számolok, és ha még a rokonokat is hozzávesszuk, hajajjj...
18/26 anonim válasza:
Mivel a temetésre elmenők nagyrésze nem azok lennének akik szerettek hanem akik csak ismertek ezért nálam is 100 fölött lenne.
19/26 anonim válasza:
húú megnézném:) 40-50en biztosan... család, volt osztálytársak, barátok, csoporttársak... talán még többen is, attól is függ melyik városban lenne:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!