Szülők, mit szólnátok, ha a gyereketek bukásra állna valamiből?
Szia!
Ha nem tudsz beletörödni az jó.........mert akkor fogsz tanulni,készülni.Szivböl kívánom neked,hogy sikerüljön.Az én fiam 7.-es a gimibe ö is sokat rontott de látom,hogy öt is bántja és tanul mert javitani akar!
Anyukád megfogja érteni és segiten fog,meglátod!!!
Majd ird meg,hogy fogadták otthon a "hírt".
Én a középiskolás éveim alatt összesen 3x buktam, egyszer félévkor, kétszer évvégeken, most pedig angolt tanulok az egyetemen. Itt elő nem fordulna, hogy megbuknék valamiből.
Azt tudod tenni, hogy átvészeled azt a fizikát, 2es is jó, egyetemi felvételinél úgysem nézik majd, gondolom nem reál dolgot szeretnél majd tanulni. Az pedig csak kifogás, hogy nem tudod megtanulni :o Vannak kis szabályok, azokat verd a fejedbe és dolgozatoknál alkalmazd őket. Minden alkalomra tanulj több órát is, addig ne hagyd ott amíg biztosan nem tudod. Mostmár így nehezebb dolgod lesz, kell neked egy 4-es ha át akarsz menni.
Félsz megmondani? Mégis mi történhet? Megdicsérni biztos nem fog, de nem fogja a fejedet se venni. Ha más tárgyakból egyébként jó vagy, akkor el fogja fogadni, hogy a fizika nem erős oldalad. Na bumm! Legfeljebb nem leszel atomfizikus.
A lényeg az őszinteség. Annyit próbálj meg elérni, hogy egy icike-picike kis kettes meglegyen évvégén.
A többit anyukád meg fogja érteni, és attól, hogy nem vagy fizika-zseni, még nagyon-nagyon szeret. Ez tuti.
Én nem esnék kétségbe, és nem is veszekednék vele.
Leülnék vele tanulni, ha erre nem lenne lehetőségem korrepetálásra járatnám valakihez.
Még kicsi a lányom, most kezdte csak az óvodát, de ha majd nem lesz kitűnő tanuló( én az voltam), csak közepes az sem fog érdekelni.
A lényeg az, hogy boldog és kiegyensúlyozott gyermekkora legyen, ne legyen benne megfelelési kényszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!