Jól kijössz az anyósoddal? IGEN / NEM válaszokat várok. Csak a válaszok arányára lennék kíváncsi.
Figyelt kérdés
2009. jan. 27. 14:39
51/66 anonim válasza:
Igen! Nagyon kedvelem a leendő anyósom. Tisztelem és becsülöm és ő is kedvel engem.
53/66 anonim válasza:
Sajnos nem. Akármit teszek, mindig utál.
55/66 anonim válasza:
eddig 6 anyos jelöltöm volt, (valahogy 1 évnél tovább egyik kapcsoltaom sem tartott) mindegyiket nagyon szerettem.
most 30 éves vagyok és a leendő anyosomat imádom:)
szal akko ez most 7 igennek számít??xD
56/66 anonim válasza:
Én férfi vagyok, és IGEN jól kijövök az anyósommal. Nem véletlen a mondás "nézd meg az anyját, vedd el a lányát".:)
57/66 anonim válasza:
Utolsó előtti :-))) amíg csak anyósjelölt volt, az enyém se volt ronda. Csak miután anyós lett, azután lett katasztrófa...
58/66 anonim válasza:
Nem! bocsi, de szerintem sokat változna az arány, ha csak azok válaszolnának, akiknek már tényleg az anyósuk, és netán már gyerek is van!!! Házasság előtt sok a jó viszony, bár nálunk pont fordítva történt, most akarna szépíteni, mikor megvan az unoka, nade könyörgöm...ezt előre lehet tudni, hogy ha fiacskámnak komoly kapcsolata van, abból házasság, gyerek lehetséges, és nem nézem levegőnek, meg viselkedek undorítóan a menyjelöltekkel, hanem el kéne gondolkozni, hogy lehet ez a nő fogja szülni az unokáimat, ráadásul még a fiamat is szereti. De sokakanak ez nem jut eszükbe sajnos. Nagyon sok helyen meg pont az unoka születésénél romlanak meg a dolgok, az állandó mindentjobbantudásuk miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!