Jól kijössz az anyósoddal? IGEN / NEM válaszokat várok. Csak a válaszok arányára lennék kíváncsi.
Figyelt kérdés
2009. jan. 27. 14:39
22/66 A kérdező kommentje:
Mikor majdnem egyenlítettünk, az igennel szavazók nagyon elhúztak! Ne szavazzatok le senkit, ez egy olyan kérdés, amire 2 válasz lehetséges, bármelyiket is válaszolja, segít nekem! Köszönöm!
2009. jan. 27. 15:37
24/66 anonim válasza:
igen, hm , IGEN
2 anyosom volt, mindkettö meghalt, az egyik távoli volt, a másikkal mondhatnám semmi bajom nem volt, elvoltunk, a mostani párom anyukáját imádom. jobban süt mint én.
25/66 anonim válasza:
Igen, nagyon jól kijövünk. Van egy közös pontunk: Egy férfit szeretünk, ő mint anya, én mint társ.
29/66 anonim válasza:
Igen :)
Elöbb számithatok rá mint a saját Anyukámra sajnos! :S
30/66 anonim válasza:
Igen, az anyósom egy tündér. Őt korábban megismertem, és ő is mutatott be a fiának, aki mára az én kicsi férjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!