Jól kijössz az anyósoddal? IGEN / NEM válaszokat várok. Csak a válaszok arányára lennék kíváncsi.
Figyelt kérdés
2009. jan. 27. 14:39
42/66 anonim válasza:
Én jobban kijöttem anyósjelölttel, mint a szüleimmel. Úgyhogy ha egyszer az anyósom lehet, akkor biztos jól megleszünk. :-)
45/66 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat, "ezennel a szavazást lezárom!"
Eredmény:
IGEN: 26 szavazat
NEM: 16 szavazat
Mindenkinek további szép estét és boldog házaséletet, valamint békességet az anyóssal!!!
2009. jan. 27. 20:02
46/66 anonim válasza:
Egyenlőre igen.
(nyáron hozom világra első unokáját, kíváncsi leszek akkor milyen lesz)
48/66 anonim válasza:
Tuti rosszabb lesz! Mindent jobban tud majd nálad, állandóan beleszól mindenbe, erőszakos, és ha mesértődik te leszel a hibás. Elkapatja a gyereket, és mindenben az ellenkezőjét csinálja mint amit te szeretnél...bocsi elragadtattam magam, az én anyósom ugyanis ilyen, betanította agyereknek, hogy őt kell a világon a legjobban szeretni. Kívánom, hogy te ne járj így, sok szerencsét:-)
49/66 anonim válasza:
Igen! Vannak néhe viták,de alapjában jól kijövünk egymással.
50/66 anonim válasza:
Nem. Én nem szeretem őt, ő azért visel el, mert a fia engem választott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!